ZorgorganisatieIntroductie

Introductie

De nieuwe generatie zorgverleners staat voor u klaar

De gezondheidszorg is de laatste jaren een stuk complexer geworden. En de druk op de zorgverlener wordt alleen maar groter. Onze artsen en verpleegkundigen krijgen dan ook alle aandacht die zij nodig hebben om zich op persoonlijk en professioneel vlak volledig te ontwikkelen. Zij doen ervaring op in diverse rollen en op verschillende werkplekken. Daardoor weten zij wat ze willen en in welke rol en omgeving ze het beste tot hun recht komen. Zo creëren we de perfecte match tussen zorgverlener en zorgorganisatie.

Wij besteden veel aandacht aan onze zorgverleners. Zij krijgen persoonlijke begeleiding, coaching door een psychiater, intervisie en onderwijs, gericht op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij stimuleren onze artsen en verpleegkundigen continu hun motivatie te onderzoeken, keuzes te maken en te investeren in hun loopbaanontwikkeling. Zo dragen wij bij aan de vitaliteit en professionaliteit van onze artsen. 

De perfecte match

Onze zorgverleners, zowel basisartsen en verpleegkundigen, doen werkervaring op in diverse rollen en op verschillende werkplekken. Zo ontdekken zij wat wel en niet bij hen past, waar ze goed in zijn en waar ze zich verder in willen ontwikkelen. Talent&Care leidt een nieuwe generatie zorgverleners op die klaar is voor de toekomst. Onze artsen en verpleegkundigen zijn zeer gemotiveerd en weten wat ze willen. Ook in ondersteunde werkzaamheden kunnen we u helpen met de inzet van studenten geneeskunde en verpleegkunde. Zo kunnen wij de perfecte match maken tussen onze zorgverlener en uw zorgorganisatie.

Medische achtergrond

Zowel de oprichters als medewerkers van Talent&Care hebben een medische achtergrond als arts, apotheker of verpleegkundige. We voelen ons sterk betrokken bij de ontwikkelingen in de gezondheidszorg en onze medewerkers die werken in het hele land. Daarom begeleiden we onze medewerkers intensief en houden we regelmatig contact met u als opdrachtgever.

Ontwikkelprogramma

Werken in de zorg kan stressvol zijn en het is niet altijd makkelijk om in balans te blijven. Bovendien moeten zorgprofessionals veel lastige keuzes maken in hun loopbaan. Daarom krijgen onze zorgverleners alle aandacht die zij nodig hebben. Zodat zij zij zich optimaal kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Elke zorgverlener volgt een op maat gemaakt ontwikkelprogramma met (loopbaan)begeleiding, coaching, intervisie en onderwijs, passend bij hun persoonlijke wensen en doelen.

Lees meer over de begeleiding van onze zorgprofessionals

Contact

Benieuwd wat Talent&Care kan betekenen voor uw zorgorganisatie? Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.

 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere