VerpleegkundigeZiekenhuis verpleegkundige bij Talent&Care

Ziekenhuis verpleegkundige bij Talent&Care
Naar vacatures

Ziekenhuis verpleegkundige bij Talent&Care

Wil jij graag werken in een ziekenhuis? En draag je het liefst in teamverband bij aan de zorg voor patiënten met een specialistische zorgvraag? Het ziekenhuis biedt volop mogelijkheden, waarbinnen jij je optimaal kunt ontwikkelen. Dit kan binnen verschillende specialismen, zoals interne geneeskunde of chirurgie.

De functie

Als verpleegkundige binnen de Nederlandse ziekenhuiszorg coördineer en verleen je verpleegkundige zorg en psychosociale begeleiding in alle voorkomende situaties. Je bevordert het herstel, de gezondheid en de vitaliteit van individuele patiënten. Daarnaast vervul je een regierol bij het initiëren, bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de verpleegkundige zorg.

De zorg die je verleent kan behoorlijk intensief zijn. Daardoor krijg je veel inzicht in je eigen capaciteiten; je coördineert en organiseert de zorgverlening aan patiënten.

Ben jij?

 • afgestudeerd bachelor verpleegkundige
 • op zoek naar een uitdagende en leerzame positie 

 • iemand die de verbinding zoekt en samen resultaten behaalt door 
het nemen van verantwoordelijkheid en veel initiatief 

 • minimaal 20 uur per week beschikbaar 

 • op zoek naar een bedrijf, dat jou optimaal ondersteunt in 
jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling? Kom dan kennismaken met Talent&Care. 


Kom dan kennismaken met Talent&Care.

Wat bieden wij? 


Talent&Care biedt jou een uitgebreid intakegesprek, waarin we samen kijken naar jouw drijfveren en ontwikkelbehoeften. Vervolgens stellen we een ontwikkelprogramma samen, waarbinnen jij jezelf zowel persoonlijk als professioneel optimaal kunt ontwikkelen. Daarnaast brengt Talent&Care jou in contact met de zorgorganisatie, die het beste bij jou past. 


Ons ontwikkelprogramma

Tijdens jouw werk als verpleegkundige, kom je voor veel uitdagingen te staan. Onze coaching, intervisie, trainingen en onderwijs bieden jou de kans om je optimaal voor te bereiden op de plek waar jij wilt werken. Talent&Care ontwikkelt verpleegkundigen vanaf de start van hun loopbaan tot en met verpleegkundig specialist.

Ons ontwikkelprogramma bestaat uit 3 fasen:

 • Oriëntatiefase voor mensen met geen tot 1 jaar werkervaring 
  Je gaat je gedurende 1,5 tot 2 jaar oriënteren op het ziekenhuis, de thuiszorg, verpleeghuiszorg en de GGZ 

 • Ontwikkelfase voor mensen met 1 tot 2 jaar werkervaring

  Gedurende 1 tot 2 jaar doe jij ervaring op in de richting, waarin jij je wilt specialiseren of ontwikkelen

 • Specialisatiefase voor mensen met tenminste 2 jaar werkervaring

  In 2 jaar tijd specialiseer jij je, door middel van een vervolgopleiding of master 


‘Wij creëren een veilige omgeving, waarin ruimte en aandacht is voor kwetsbaarheid, reflectie en (persoonlijke) ontwikkeling’ 

Over Talent&Care 


Zorg begint met aandacht voor zorgverleners. Talent&Care ontwikkelt en detacheert de zorgverleners van nu, van student tot professional. Onze persoonlijke én professionele begeleiding staan garant voor een optimale ontwikkeling tot vitale zorgprofessional. 


Geïnteresseerd? 


Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030-2270197 of reageer via ons online formulier. Wij ontmoeten je graag tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op het kantoor in Bussum.

Solliciteren
Deel deze vacature

Onze opdrachtgevers zijn onder andere