VerpleegkundigeIntroductie

Introductie

Zorg voor jouw carrière als verpleegkundige

Ben jij onlangs afgestudeerd als verpleegkundige en sta je op het punt belangrijke keuzes te maken voor jouw toekomst? Talent&Care helpt je bij het maken van deze keuzes en bij het vinden van de werkplek die het beste bij je situatie en ambities past. Daarnaast bieden we een persoonlijk ontwikkel- en opleidingsprogramma waarin aandacht voor jou centraal staat.

Hallo, wij zijn Talent&Care!

 Wij geloven dat je alleen een goede zorgverlener kunt zijn als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat daarom bij ons op nummer 1. Dit doen we door het bieden van:

Continue persoonlijke ontwikkeling

Aandacht voor reflectie en ontspanning

Relevante en gevarieerde werkervaring

Empowering,inspiratie en energie

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures voor verpleegkundigen

Continue persoonlijke ontwikkeling 

Je kunt veel meer dan je denkt. We dagen je dan ook uit om telkens weer het beste uit jezelf te halen. Onze people managers coachen je in je werk en zorgen er voor dat je in balans blijft. Bovendien kun je intervisie, trainingen en onderwijs bij ons volgen. Samen met andere verpleegkundigen volg je een ontwikkel- en opleidingsprogramma dat op jouw persoonlijke en professionele behoeften is afgestemd.

Relevante en gevarieerde werkervaring

Als jonge verpleegkundige loop je waarschijnlijk rond met veel loopbaanvragen: Hoe ziet mijn toekomst eruit? In welke werkomgeving kom ik het beste tot mijn recht? En wat zijn mijn doorgroeimogelijkheden? Talent&Care helpt je antwoorden te vinden op deze vragen en zorgt ervoor dat je in korte tijd relevante en gevarieerde werkervaring opdoet. Zo ontdekken we samen wat het beste bij je past. Een goede balans tussen werk en privé hoort daarbij. Daarom is het bij ons ook mogelijk om parttime te werken.

Aandacht voor reflectie en ontspanning

Omdat er meer is in het leven dan werk alleen, bieden we ook veel ruimte voor reflectie en ontspanning. Je wordt onderdeel van een jong, gezellig en hecht team van verpleegkundigen waarmee je altijd kunt sparren. Over je werk maar ook over persoonlijke dingen zoals twijfels, lastige collega’s, werk-privé balans en stress. Ook organiseren we leuke evenementen. Zo gaan we elk jaar met z’n allen op skivakantie en organiseren regelmatig borrels en etentjes.

Empowering, inspiratie en energie

Tomeloze energie, motivatie en een frisse blik, wie wil dat niet? In de zorgsector kan dat best een uitdaging zijn. Bij Talent&Care begeleiden we jou graag in je ontwikkeling tot vitale zorgprofessional. Naast onze opleidingen en coaching zorgen we voor de nodige dosis energie en inspiratie zodat jij in je kracht staat en in balans blijft als zorgverlener.

Wil jij ook aan de slag bij Talent&Care?

Bekijk onze vacatures of kom langs voor een kennismakingsgesprek. We zijn benieuwd naar jouw drijfveren, kwaliteiten en ambities. Talent&Care werkt samen met ziekenhuizen, de psychiatrie, de ouderenzorg en de gehandicaptenzorg. Deze zorginstellingen zijn verspreid over heel Nederland. De keuze voor het wat, waar en hoe is nu aan jou!

 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere