VerpleegkundigeIntroductie

Introductie

Jezelf ontwikkelen tot gespecialiseerd verpleegkundige

Ben jij verpleegkundige en sta jij op het punt belangrijke keuzes te maken voor jouw toekomst? Als zorgverlener van Talent&Care ondersteunen we jou bij het maken van belangrijke loopbaankeuzes. Vervolgens detacheren we jou bij de zorgorganisatie, die het beste bij jou past. Wij werken samen met ziekenhuizen, de psychiatrie, de ouderenzorg en de gehandicaptenzorg.

Voel jij je thuis in een ziekenhuis of wil jij liever in de psychiatrie of gehandicaptenzorg werken? Of kies jij voor de acute zorg, maar zoek je naar de beste voorbereiding? Of past de ouderenzorg toch beter bij jou? Deze loopbaanvragen krijgen binnen Talent&Care volop aandacht, zodat jij de juiste keuzes kunt maken om verpleegkundig specialist in opleiding te worden. 

Kom jij ons team versterken?

Alles begint met een kennismakingsgesprek, waarin jij kunt ervaren of Talent&Care past bij jouw motivaties en ambities. De volgende stap is een sollicitatiegesprek. Op basis hiervan bespreken we jouw ontwikkelbehoeften en stroom je in binnen ons Ontwikkelprogramma voor verpleegkundigen. Talent&Care werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers, verspreid over Nederland. Zodra je aan de slag kunt als verpleegkundige, kom je officieel in dienst bij Talent&Care en start jouw persoonlijke Ontwikkelprogramma.

Ontwikkelprogramma

Talent&Care stimuleert jou als medewerker optimaal in jouw ontwikkeling tot vitale zorgprofessional. Samen met andere verpleegkundigen volg je ons Ontwikkelprogramma voor verpleegkundigen, dat op basis van jouw ontwikkelbehoeften, op maat wordt gemaakt. Onze intervisie en het onderwijs maken dat jij voortvarend aan de slag kunt met jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling. Daarnaast krijg je een coach, die jou ondersteunt bij al jouw vragen.

Onze docenten

Voor ons onderwijsprogramma werken wij samen met een groot aantal specialisten uit verschillende vakdisciplines, artsen in opleiding en medisch specialisten. Samen zorgen we voor een goede start na je studie of overgang naar een andere werkplek.

Nieuwsgierig geworden naar Talent&Care? Bekijk onze vacatures en kom kennismaken bij ons op het kantoor in Bussum. 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere