VerpleegkundigeBegeleiding

Begeleiding

Begeleiding van onze verpleegkundigen

Talent&Care biedt jou de kans om je te ontwikkelen tot een vitale en professionele verpleegkundige, die weet wat hij of zij wil. Wij bieden je onderwijs, intervisie en persoonlijke begeleiding, die optimaal aansluiten bij jouw ontwikkelbehoeften en de specialisatie die jij kiest.

Als verpleegkundige bij Talent&Care krijg je een persoonlijke coach, die je één keer in de twee weken spreekt en waarmee je op een laagdrempelige manier contact hebt. De gesprekken gaan over de vragen, waarmee jij rondloopt. Jouw coach is een ervaren verpleegkundige. Daardoor kan hij of zij jou ook ondersteunen bij verdiepende vragen.

Ons ontwikkelprogramma

Talent&Care wil jonge verpleegkundigen optimaal ontwikkelen tot gespecialiseerd verpleegkundige. Ook wanneer je na enige jaren werkervaring twijfelt over gemaakte keuzes, bieden wij je de gelegenheid om nieuwe loopbaankeuzes te maken. Naast de persoonlijke begeleiding volg je als arts ons Ontwikkelprogramma, dat voor jou op maat wordt gemaakt.

ontwikkelprogramma5

Tijdens ons Ontwikkelprogramma maak je kennis met verschillende werkplekken. We kijken naar jouw persoonlijke wensen en woonplaats en ontwikkelen hiervoor een passend traject. Zo kun jij in diverse banen en specialisaties ervaring opdoen. Wij bieden plekken aan in het ziekenhuis, binnen de psychiatrie, de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. 

Samen met jouw collega-verpleegkundigen neem je maandelijks deel aan onze onderwijsavond. Dit onderwijsprogramma wordt verzorgd door ervaren professionals uit verschillende vakgebieden. Voorbeelden van aandachtsgebieden zijn persoonlijk leiderschap, managementvaardigheden en communicatie. Daarnaast is er één keer per maand vakinhoudelijke intervisie, verzorgd door onze verpleegkundig specialisten.

Duur van het Ontwikkelprogramma

Om onze verpleegkundigen optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling hanteren we 3 instroomfasen. In welke fase jij instroomt, hangt af van jouw ervaring en behoeften. Binnen iedere instroomfase bieden we een ontwikkelprogramma op maat.

 Ons ontwikkelprogramma:

  • Oriëntatiefase voor mensen met geen tot 1 jaar werkervaring 
    Je gaat je gedurende 1,5 tot 2 jaar oriënteren op het ziekenhuis, de thuiszorg, verpleeghuiszorg en de psychiatrie 

  • Ontwikkelfase voor mensen met 1 tot 2 jaar werkervaring
    Gedurende 1 tot 2 jaar doe jij ervaring op in de richting, waarin jij je wilt specialiseren of ontwikkelen

  • Specialisatiefase voor mensen met tenminste 2 jaar werkervaring

    In 2 jaar tijd specialiseer jij je, door middel van een vervolgopleiding of master 


Ben jij benieuwd of Talent&Care de goede werkgever is voor jou? Kom kennismaken bij ons op het kantoor in Bussum. 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere