VerpleegkundigeActueel

Actueel

22 januari 2018 · blog · Arno Bisschop

Durf dit jaar voor jezelf te kiezen

Januari is de maand van de goede voornemens. Vaak staan deze in het teken van gezondheid zoals afvallen, stoppen met roken en meer bewegen. Gek genoeg hoor je zelden een zorgprofessional zeggen: ‘dit jaar zet ik mijn werkgeluk centraal en ga ik hier daadwerkelijk keuzes in maken’. Arno Bisschop, arts en oprichter van Talent&Care, blogt maandelijks over vitaliteit in de zorg.

18 december 2017 · blog · Arno Bisschop

Solidariteit, óók voor de zorgprofessional

Solidariteit is het fundament van ons zorgstelsel. Om de stijgende zorgkosten samen te kunnen blijven dragen, is er de laatste jaren terecht veel aandacht besteed aan efficiëntie en transparantie in de zorg. Maar om onze hoge kwaliteit van zorg te kunnen behouden, is solidariteit tussen generaties zorgprofessionals minstens zo belangrijk. Arno Bisschop, arts en oprichter van Talent&Care, blogt maandelijks over vitaliteit in de zorg.

06 december 2017 · nieuws

Talent&Care start met ontwikkeling en detachering van verpleegkundigen

Talent&Care ontwikkelt en detacheert vanaf 1 januari 2018 ook verpleegkundigen en studentenverpleegkunde. Tot nu toe werkte Talent&Care voor artsen en apothekers en studenten geneeskunde en farmacie. Met deze nieuwe dienstverlening draagt Talent&Care bij aan een oplossing voor het groeiende tekort aan verpleegkundigen.

05 december 2017 · interview · Chiel Greuter

‘Jonge verpleegkundigen die zich volop willen ontwikkelen’

Na zijn stages bij de rechtbank en de Tweede Kamerfractie van D66 stapte Chiel Greuter over van zijn studie rechten naar verpleegkunde. Inmiddels is hij naast SEH-verpleegkundige people manager bij Talent&Care. Vanaf 1 januari ontwikkelt en detacheert Talent&Care naast artsen en apothekers ook verpleegkundigen, voor zowel het ziekenhuis als de eerstelijnszorg.

27 oktober 2017 · blog · Meike Blezer

Geen keuze is ook een keuze

Het leven bestaat uit héél veel keuzes maken. De media staan tegenwoordig vol berichten over Millennials (of Generation Y), die stijf staan van de keuzestress. Maar mijn patiënten hebben daar ook vaak moeite mee. Meike Blezer, arts bij Talent&Care blogt maandelijks over haar ervaringen in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

15 juli 2017 · interview

'Een baan die echt bij mij past'

‘Binnen Talent&Care wordt echt geluisterd naar wie ik ben en wat ik wil. Daardoor zit ik nu op de juiste plek,’ vertelt basisarts Gwen Kwak van Talent&Care. Zij werkt sinds september 2016 als ANIOS in de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere