Student & Carrière

Maak van jouw bijbaan een carriëre!

De start van jouw loopbaan begint bij Talent&Care al tijdens je studie! Wij linken ambitieuze studenten farmacie en geneeskunde aan de leukste studiegerelateerde (bij)banen. Wij dagen jou uit en zorgen dat jouw carrière in een stroomversnelling komt! Al vroeg tijdens het eerste jaar van de studie kan je bij ons terecht. Wij geven je de ultieme voorbereiding op jouw werk als arts of apotheker.

Versnel jouw carrière binnen tijdens jouw studententijd

Naast een te gekke baan, veel relevante werkervaring en gezellige collega’s, krijg jij bij ons bij iedere opdracht passend onderwijs. Talent&Care focust zich daarbij specifiek op jouw eigen traject en ontwikkeling wat resulteert in een verhoogd kennisniveau. Hierbij faciliteren wij ook sollicitatietrainingen en loopbaancoaching.

Uiteraard houden wij rekening met de planning van jou als student. Werktijden zijn daarom flexibel in te plannen. Hierdoor zal jij niet in de knel komen met andere activiteiten tijdens jouw studententijd. Daarnaast organiseren we leuke sportactiviteiten en andere gezellige activiteiten bij ons op kantoor. De samenwerking tussen de student geneeskunde en farmacie staat bij ons hierbij centraal.

"Bij iedere opdracht hebben wij passend onderwijs ontwikkeld, wat gegeven wordt door onze eigen artsen en apothekers"

De voordelen van het werken bij Talent&Care als student op een rij:

  • Flexibele werktijden
  • Opdrachten die aansluiten op jouw kennisniveau
  • Inhoudelijke begeleiding
  • Je krijgt een persoonlijk loopbaan coach toegewezen
  • Netwerk opbouwen binnen jouw toekomstig werkveld als arts of apotheker

"Wij bereiden iedere student voor op de praktijk, daar waar de studie tekort schiet"