Apotheker & Carrière

Bereid je voor op jouw carrière als ondernemer, zorgverlener of beherend apotheker

Het leven is één grote puzzel. Met puzzelstukjes zoals jouw persoonlijke ontwikkeling, relaties en jouw carrière. Sommige puzzelstukjes zijn duidelijk te plaatsen, sommige minder.
Binnen jouw carrière krijg je te maken met vragen of je in opleiding moet gaan als openbaar apotheker specialist of juist niet? Of is project-apotheker misschien iets meer weggelegd voor jou? Misschien speel je zelfs wel eens met de gedachte om helemaal geen apotheker te worden omdat je je op een andere manier met zorg wilt bezighouden?

Met de juiste instelling, het juiste netwerk en de juiste kennis kun jij plezier halen uit het leggen van jouw puzzel. Wij gaan jou helpen de beste plek voor jou te vinden en samen jezelf en de zorg te verbeteren met oog voor de wensen die jij daarbij hebt. Tijdens jouw werk als apotheker kom je voor veel uitdagingen te staan die we samen met jou aangaan! Door nieuwe ervaringen op te doen, groei je op inhoudelijk en persoonlijk vlak.

"Onze ambitie: het beroep van iedere apotheker tot een inhoudelijke uitdaging maken"

Wij bieden startende en ervaren apothekers meerdere mogelijkheden, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en ambities. Startende apothekers volgen ons 'Junior Apothekersprogramma', waarbij je in verschillende apotheken ervaring opdoet en alle facetten van het werken als tweede apotheker leert kennen. Iedere junior apotheker krijgt bij ons een persoonlijke coach toegewezen gekregen. Daarnaast word je gekoppeld aan een openbaar apotheker specialist. 

Daarna bieden wij apothekers, die in opleiding willen gaan de 'Openbaar apotheker specialisatie' aan. Naast de ApIOS opleiding krijg je extra onderwijs gezamenlijk met onze artsen. 

"Iedere apotheker binnen ons bedrijf werkt intensief samen met onze artsen, dit is uniek binnen de zorg"

Na de opleiding tot ApIOS kun je bij ons werken bij diverse partner apotheken als beherend apotheker. Hierin leer je alle facetten binnen het werk als openbaar apotheker specialist. We richten ons hierbij actief op bedrijfsvoering, zorgverlening en consultancy. 

Als Openbaar apotheker specialist kan je doorstromen in drie trajecten:

  • Apotheker ouderenzorg bij partnerbedrijf Pharmbition
  • Beherend apotheker binnen Talent&Care
  • Traject als ondernemer

Apothekers met de ambitie om een apotheek over te nemen begeleiden wij om gedeeltelijke of gehele overname te realiseren.