Student verpleegkundeBegeleiding

Begeleiding

Begeleiding door Talent&Care

Kom jij werken bij Talent&Care? Dan bieden wij jou een stevig begeleidingstraject, gericht op jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling.

Praktische vaardigheden

Afhankelijk van de werkzaamheden die jij kiest, bieden we je volop scholingsmogelijkheden.

Ga je werken als helpende of verzorgende? Dan volg je de trainingen: 

  • Werken in de ouderenzorg
  • Medicatie onderwijs
  • Verpleegtechnische vaardigheden

Persoonlijke begeleiding

Talent&Care is voor jou de brug tussen het onderwijs en beroepspraktijk. Voor al jouw werkgerelateerde en persoonlijke vragen kun je terecht bij ons team. De mensen van Talent&Care hebben een medische achtergrond. Hierdoor kunnen wij je goed verder helpen bij zowel jouw praktische als de meer verdiepende vragen. Loop je onverwachts ergens tegenaan, voel je vrij om te bellen met één van onze medewerkers op kantoor. We helpen je graag verder.

Persoonlijke binding

Persoonlijk contact en een goede sfeer vinden wij belangrijk. Daarom organiseren we ieder kwartaal een borrel voor alle medewerkers bij ons op het kantoor in Bussum. Tijd voor waardevolle ontmoetingen! Dit kan zijn met andere verpleegkunde-, geneeskunde- en farmaciestudenten en met verpleegkundigen, artsen en apothekers uit Nederland. Je zou niet de eerste zijn, die de borrel verlaat met nieuwe inzichten voor jouw toekomstige carrière. 

Daarnaast ben je altijd welkom om te praten over jouw toekomstplannen en het delen van ervaringsverhalen samen met onze verpleegkundigen, artsen en apothekers.

Toekomstmogelijkheden

Vaak ontstaan tijdens je studie allerlei vragen over jouw toekomstmogelijkheden. Je merkt dat er veel op je af komt. Soms vraag je je misschien zelfs wel af of je nog steeds verpleegkundige wilt worden? In de veilige omgeving van Talent&Care, gaat Arno Bisschop, arts en oprichter van Talent&Care, hierover graag met jou in gesprek.

 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere