Student verpleegkundeYoung Talent Program voor studenten verpleegkunde

Young Talent Program voor studenten verpleegkunde

Young Talent Program voor studenten verpleegkunde

Als student verpleegkunde heb je een belangrijke rol: jij bent de zorgverlener van de toekomst! Jouw opleiding zorgt primair voor jouw professionele ontwikkeling. Maar juist ook praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling is essentieel om een goede zorgverlener te worden. Het Young Talent Program is de start van jouw carrière en ontwikkeltraject bij Talent&Care.

Werkervaring opdoen

Om jou goed voor te bereiden op je toekomst, koppelen wij je voor minimaal een half jaar aan dezelfde zorgorganisatie. Zo leer jij het reilen en zeilen in de zorgsector en met cliënten te werken. Deze werkervaring helpt je ook in je keuzeproces voor een vervolgopleiding. Het wordt ook steeds belangrijker om op te vallen om in aanmerking te komen voor een vervolgopleiding. Daar kun je dus niet vroeg genoeg mee beginnen.

Netwerken en sparren

Wij bieden een team van studenten en jonge medisch professionals, waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je ervaringen kunt delen. Talent&Care heeft een open en betrokken cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We organiseren regelmatig events, borrels en etentjes. Zo bouw je een mooi netwerk op en bovendien is het natuurlijk ook gewoon erg gezellig.

Wat houdt het Young Talent Program in?

  1. Introductie: Voor alle nieuwe starters organiseren wij een introductieavond. Tijdens deze avond hoor je meer over de zorgwereld en hoe Talent&Care aandacht geeft aan jou als toekomstig zorgverlener. Samen gaan we al kijken naar jouw toekomst en hoe wij daarbij kunnen helpen.

  2. Onderwijs: Per type bijbaan gaan we in op de ontwikkelingen binnen de desbetreffende sector zodat je weet wat er speelt en goed voorbereid aan de slag kunt.

  3. Buddysysteem: Weet jij al wat je wilt doen na je studie? Dan koppelen wij je aan een buddy. Wil jij bijvoorbeeld in de ouderenzorg aan de slag, dan koppelen we je aan een verpleegkundige die in een verpleeghuis werkt. Met deze buddy bespreek je regelmatig jouw ontwikkeling.

  4. Coaching: Wil jij een gesprek met één van onze coaches over vragen die je hebt over je toekomst? Of loop je ergens tegenaan waar je hulp bij kunt gebruiken? Onze opgeleide coaches staan altijd voor je klaar.

  5. Carrièrebegeleiding: Op ons kantoor in Bussum organiseren wij elke maand een carrièreavond waarop we jou en je collega-studenten bijpraten over de mogelijkheden na je studie.

 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere