Student geneeskundeVacature bijbaan apothekerszorg

Vacature bijbaan apothekerszorg
Naar vacatures

Vacature bijbaan apothekerszorg

Als arts werk je later veel samen met de apotheker. Daarom is het leerzaam om al tijdens je studie te ontdekken hoe een apotheker te werk gaat. Solliciteer nu op de vacature bijbaan apothekerszorg.

De functie

Jij studeert geneeskunde en wilt daarnaast graag werken. Talent&Care biedt jou de mogelijkheid om gedurende je hele studie ervaring op te doen in de zorgsector. Wil je graag de apothekerswereld beter leren kennen? Kies dan voor een bijbaan in de apothekerszorg.

Ben jij?

  • student geneeskunde
  • op zoek naar inhoudelijke verdieping naast jouw studie
  • op zoek naar een bedrijf waar je veel kunt leren en waar je altijd op kunt terugvallen, als je wilt praten over jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomstmogelijkheden
  • betrokken, betrouwbaar en servicegericht

Neem dan contact op met ons. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en wensen, bekijken we samen bij welke apotheek jij het beste past.

‘De medicatiekennis die ik in de apotheek heb opgedaan, was echt handig voor mijn coschappen’

Rian Bosch, masterstudent geneeskunde


Wat bieden wij?

We bieden studenten geneeskunde de kans om ervaring op de toen in apotheken. Als arts werk je later veel samen met de apotheker. Daarom is het leerzaam om te ontdekken hoe een apotheker te werk gaat. Voor de apothekerszorg bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Medicatie voorraadinventarisatie
  • Medicatiebeoordelaar

 Als student geneeskunde verricht je met een team studenten medicatie voorraadinventarisaties in de apotheek. Ben je inmiddels begonnen aan je masteropleiding? Dan kun je medicatiebeoordelingen uitvoeren. Patiënten van 65 jaar of ouder, die meer dan vijf middelen gebruiken, zijn gebaat bij een controle op de combinatie van medicamenten, de hoeveelheid en de juiste doseringen. Jij analyseert het medicatiegebruik en legt deze analyse voor aan de huisarts en apotheker. Zo ontdek je vroegtijdig de meerwaarde van interdisciplinair werken

Voor iedere bijbaan bieden wij scholing op maat [linken naar pagina begeleiding studenten geneeskunde].

Over Talent&Care

Talent&Care biedt jou als student farmacie dé bijbaan in de zorg, die jou het beste voorbereidt op jouw toekomst in de zorg. Wij coachen jou op persoonlijk vlak en dragen zorg voor jouw professionele ontwikkeling.  Zo investeren wij in de optimale voorbereiding op jouw bijbaan. Omdat zorg begint met aandacht voor zorgverleners.

Persoonlijke begeleiding

Talent&Care is voor jou de brug tussen kennis en praktijk. Voor al jouw werkgerelateerde en persoonlijke vragen, kun je terecht bij het team [linken naar Over ons] van Talent&Care. De mensen binnen onze organisatie hebben farmacie of geneeskunde gestudeerd. Hierdoor kunnen zij je goed verder helpen bij praktische en meer verdiepende vragen. Loop je onverwachts ergens tegenaan, voel je vrij om te bellen met één van onze medewerkers op kantoor. We helpen je graag verder.

Geïnteresseerd?

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030-2270197 of reageer via ons online formulier. Wij ontmoeten je graag tijdens een kennismakingsgesprek bij Talent&Care.

Solliciteren
Deel deze vacature

Onze opdrachtgevers zijn onder andere