Student geneeskundeIntroductie

Introductie

Maak van jouw bijbaan een carrière

Ben jij student geneeskunde en wil je graag relevante praktijkervaring opdoen? Wij bieden jou de kans om geld te verdienen en tegelijkertijd te ontdekken hoe jouw toekomstige vakgebied eruitziet.

Tijdens de studie geneeskunde maak je veel keuzes, die bepalend zijn voor jouw toekomst in de zorg. Deze beslissingen zijn soms lastig, omdat je nog onvoldoende weet hoe de praktijk eruitziet. Daarom biedt Talent&Care jou de kans om al vanaf het eerste jaar van je studie kennis te maken met de wereld van de zorg. Je kijkt binnen bij diverse zorgorganisaties en apothekers en deelt ervaringen met studenten geneeskunde en farmacie. Werken voor Talent&Care is een waardevolle aanvulling op jouw studie geneeskunde.

Scholing

Bovendien krijg je volop scholing en persoonlijke begeleidingDie stemmen wij af op jouw ontwikkelbehoeften en de bijbaan, die jij kiest. Zo doe je een schat aan praktijkkennis en ervaring op en je ontdekt al tijdens je studie wat het beste bij jou past. 

Keuze bijbaan

Wil je weten welke bijbanen Talent&Care jou biedt? Kijk op onze vacaturepagina.  Weet je nog niet precies welke bijbaan jou het beste voorbereidt op jouw toekomst in de zorg? Neem dan contact op met Thea Prins, People manager bij Talent&Care. Tijdens een kop koffie bij ons op kantoor denkt Thea graag met je mee. Daarnaast zijn onze collega’s altijd bereikbaar om je gedurende je werkzaamheden te coachen en te begeleiden. 

Tijdsinvestering

Talent&Care vraagt van jou enthousiasme en een waardevolle bijdrage aan ons team. De tijdsinvestering verschilt per bijbaan en wordt in overleg met jou bepaald.

Persoonlijke binding

Persoonlijk contact en een goede sfeer vinden wij belangrijk. Daarom organiseren we ieder kwartaal een borrel voor alle medewerkers bij ons op het kantoor in Bussum. Dé kans om in contact te komen met ambitieuze studenten farmacie en geneeskunde.

Daarnaast ben je altijd welkom om te praten over jouw toekomstplannen en het delen van ervaringsverhalen samen met onze artsen en apothekers.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere