Student geneeskundeYoung Talent Program voor studenten geneeskunde

Young Talent Program voor studenten geneeskunde

Young Talent Program voor studenten geneeskunde

Als student geneeskunde heb je een belangrijke rol: jij bent de zorgprofessional van de toekomst! De universiteit zorgt primair voor jouw professionele opleiding. Maar ook praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel om een goede zorgverlener te worden. Daarom bieden wij het Young Talent Programma: dé start van jouw carrière en ontwikkeltraject bij Talent&Care.

Werkervaring opdoen

Om jou goed voor te bereiden op je toekomst, koppelen wij je voor minimaal een half jaar aan dezelfde zorgorganisatie. Zo leer jij het reilen en zeilen in de zorgsector en met cliënten te werken. Deze werkervaring helpt je ook in je keuzeproces voor een vervolgopleiding. Het wordt ook steeds belangrijker om op te vallen om in aanmerking te komen voor een vervolgopleiding. Daar kun je dus niet vroeg genoeg mee beginnen.

Netwerken en sparren

Wij bieden een team van studenten en jonge medisch professionals, waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je ervaringen kunt delen. Talent&Care heeft een open en betrokken cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We organiseren regelmatig events, borrels en etentjes. Zo bouw je een mooi netwerk op en bovendien is het natuurlijk ook gewoon erg gezellig.

Onze belofte: we vinden voor jou de beste bijbaan die aansluit op elke fase van je studie

Wat houdt het Young Talent Programma in?

  1. Introductie: Voor alle nieuwe starters organiseren wij een introductieavond. Tijdens deze avond hoor je meer over de zorgwereld en hoe Talent&Care aandacht geeft aan jou als toekomstig zorgverlener.Samen gaan we al kijken naar jouw toekomst en hoe wij daarbij kunnen helpen.

  2. Onderwijs: Per type bijbaan gaan we in op de ontwikkelingen binnen de desbetreffende sector zodat je weet wat er speelt en goed voorbereid aan de slag kunt.

  3. Buddysysteem: Weet jij al wat je wilt doen na je studie? Dan koppelen wij je aan een buddy. Wil jij bijvoorbeeld specialist ouderengeneeskunde worden, dan koppelen we je aan een arts die werkt in het verpleeghuis. Met deze buddy bespreek je regelmatig jouw ontwikkeling.

  4. Coaching: Wil jij een gesprek met één van onze coaches over vragen die je hebt over je toekomst? Of loop je ergens tegenaan waar je hulp bij kunt gebruiken? Onze opgeleide coaches staan altijd voor je klaar.

  5. Carrièrebegeleiding: Op ons kantoor in Bussum organiseren wij elke maand een carrièreavond waarop we jou en je collega-studenten bijpraten over de mogelijkheden na je studie.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere