Student farmacieIntroductie

Introductie

Maak van jouw bijbaan een carrière

Ben jij student farmacie en wil je graag praktijkervaring opdoen? Wij bieden jou de kans om geld te verdienen en tegelijkertijd te ontdekken hoe jouw toekomstige vakgebied eruitziet.

Tijdens de studie farmacie kom je pas in de master in aanraking met de beroepspraktijk. Daarom biedt Talent&Care jou de mogelijkheid om al vanaf het eerste studiejaar kennis te maken met de wereld van de apotheker. Je kijkt binnen bij diverse apotheken en deelt ervaringen met medestudenten farmacie en geneeskunde. Werken bij Talent&Care is een waardevolle aanvulling op jouw studie farmacie.

Scholing

Bovendien krijg je volop scholing en persoonlijke begeleiding. Die stemmen wij af op jouw ontwikkelbehoeften en de bijbaan, die jij kiest. Zo doe je een schat aan praktijkkennis en ervaring op en je ontdekt al tijdens je studie wat het beste bij jou past. 

Keuze bijbaan

Wil je weten welke bijbanen Talent&Care jou biedt? Kijk op onze vacaturepagina.  Weet je nog niet precies welke bijbaan jou het beste voorbereidt op jouw toekomst in de zorg? Neem dan contact op met Simone Louwerse, People manager bij Talent&Care. Tijdens een kop koffie bij ons op kantoor denkt Simone graag met je mee. Daarnaast zijn onze collega’s altijd bereikbaar om je gedurende je werkzaamheden te coachen en te begeleiden. 

Tijdsinvestering

Talent&Care vraagt van jou enthousiasme en een waardevolle bijdrage aan ons team. De tijdsinvestering verschilt per bijbaan en wordt in overleg met jou bepaald.

Persoonlijke binding

Persoonlijk contact en een goede sfeer vinden wij belangrijk. Daarom organiseren we ieder kwartaal een borrel voor alle medewerkers bij ons op het kantoor in Bussum. Dé kans om in contact te komen met ambitieuze studenten farmacie en geneeskunde.

Daarnaast ben je altijd welkom om te praten over jouw toekomstplannen en het delen van ervaringsverhalen samen met onze artsen en apothekers.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere