Student farmacieYoung Talent Program voor studenten farmacie

Young Talent Program voor studenten farmacie

Young Talent Program voor studenten farmacie

Als student farmacie heb je een belangrijke rol: jij bent de zorgverlener van de toekomst! De universiteit zorgt primair voor jouw professionele opleiding. Maar juist ook praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling is essentieel om een goede zorgverlener te worden. Het Young Talent Program is de start van jouw carrière en ontwikkeltraject bij Talent&Care.

Relevante werkervaring

Om jou goed voor te bereiden op je toekomst, inventariseer jij minimaal een keer per maand de voorraad van een apotheek. Zo leer jij het reilen en zeilen in de apotheek kennen. Deze werkervaring helpt je ook in je keuzeproces voor een vervolgopleiding. Het wordt ook steeds belangrijker om op te vallen om in aanmerking te komen voor een vervolgopleiding. Daar kun je dus niet vroeg genoeg mee beginnen.

Teamgevoel en gezelligheid

Wij bieden een gezellig team van studenten en jonge medisch professionals waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je ervaringen kunt delen. Talent&Care heeft een open en betrokken cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daarnaast is er een sterke binding tussen onze studenten en professionals. Op die manier krijg je een goed beeld van de toekomst en bouw je een mooi netwerk op. Ook zijn we enorm gezellig! We organiseren regelmatig events, borrels en etentjes.

Onze belofte: we vinden voor jou de beste bijbaan die aansluit op elke fase van je studie


Wat houdt het Young Talent Program in?

  1. Introductie: Voor alle nieuwe starters organiseren wij een introductieavond. Tijdens deze avond hoor je meer over de zorgwereld en hoe Talent&Care aandacht geeft aan jou als toekomstig zorgverlener.

  2. Onderwijs: Per type bijbaan gaan we in op de ontwikkelingen binnen de desbetreffende sector zodat jij goed voorbereid aan de slag kunt.

  3. Buddysysteem: Weet jij al wat je wilt doen na je studie? Dan koppelen wij je aan een buddy. Wil jij bijvoorbeeld zorgapotheker of beherend apotheker worden, dan koppelen we je aan een apotheker die dat ook is. Met deze buddy bespreek je regelmatig jouw ontwikkeling.

  4. Coaching: Wil jij een gesprek met een van onze coaches over vragen die je hebt over je toekomst? Of loop je ergens tegenaan waar je hulp bij kan gebruiken? Onze opgeleide coaches kunnen jou helpen met ieder vraagstuk.

Carrièrebegeleiding: Wij organiseren elk kwartaal een carrière-avond waarin de mogelijkheden na je studie centraal staan. 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere