Student farmacieBegeleiding

Begeleiding

Begeleiding door Talent&Care

Kom jij werken voor Talent&Care? Dan bieden wij jou een stevig begeleidingstraject, gericht op jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling. Passend bij de bijbaan die jij kiest.

Praktische vaardigheden

Afhankelijk van de werkzaamheden die jij kiest, bieden we je volop scholingsmogelijkheden.

Aan de slag met voorraadinventarisaties? Dan volg je de trainingen:

  • Basistraining voorraadinventarisaties
  • Verkenning logistieke paden in de apotheek
  • Productzorg & vergoeding

Aan de slag met medicatiebeoordelingen? Dan volg je de trainingen: 

  • Basistraining medicatiebeoordelingen
  • Gesprekstechnieken
  • Medicatiebeoordelingen: de verdieping

Persoonlijke begeleiding

Talent&Care is voor jou de brug tussen faculteit en beroepspraktijk. Voor al jouw werkgerelateerde en persoonlijke vragen kun je terecht bij ons team van Talent&Care. De mensen binnen onze organisatie hebben een medische achtergrond. Hierdoor kunnen zij je goed verder helpen bij zowel jouw praktische als de meer verdiepende vragen. Loop je onverwachts ergens tegenaan, voel je vrij om te bellen met één van onze medewerkers op kantoor. We helpen je graag verder.

Persoonlijke binding

Persoonlijk contact en een goede sfeer vinden wij belangrijk. Daarom organiseren we ieder kwartaal een borrel voor alle medewerkers bij ons op het kantoor in Bussum. Tijd voor waardevolle ontmoetingen met andere studenten farmacie, geneeskunde en verpleegkunde, artsen, apothekers en verpleegkundigen. Je zou niet de eerste zijn, die de borrel verlaat met nieuwe inzichten voor jouw toekomstige carrière. 

Daarnaast ben je altijd welkom om te praten over jouw toekomstplannen en voor het delen van ervaringsverhalen samen met onze artsen en apothekers.

Toekomstmogelijkheden

Vaak ontstaan tijdens je studie allerlei vragen over jouw toekomstmogelijkheden. Je merkt dat er veel op je af komt. Soms vraag je je misschien zelfs wel af of je nog steeds apotheker wilt worden? In de veilige omgeving van Talent&Care, gaat Arno Bisschop, arts en oprichter van Talent&Care, hierover graag met jou in gesprek.

 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere