Student farmacieYoung Talent Program voor studenten farmacie

Young Talent Program voor studenten farmacie

Young Talent Program voor studenten farmacie

Als student farmacie heb je een belangrijke rol: jij bent de zorgverlener van de toekomst! De universiteit zorgt primair voor jouw professionele opleiding. Maar juist ook praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling is essentieel om een goede zorgverlener te worden. Het Young Talent Program is de start van jouw carrière en ontwikkeltraject bij Talent&Care.

Werkervaring opdoen

Om jou goed voor te bereiden op je toekomst, inventariseer jij minimaal 4 keer per maand de voorraad van een apotheek. Zo leer jij het reilen en zeilen in de apotheek kennen. Deze werkervaring helpt je ook in je keuzeproces voor een vervolgopleiding. Het wordt ook steeds belangrijker om op te vallen om in aanmerking te komen voor een vervolgopleiding. Daar kun je dus niet vroeg genoeg mee beginnen.

Netwerken en sparren 

Wij bieden een gezellig team van studenten en jonge apothekers en medisch professionals waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je ervaringen kunt delen. Talent&Care heeft een open en betrokken cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We organiseren regelmatig events, borrels en etentjes. Zo bouw je een mooi netwerk op en bovendien is het natuurlijk ook gewoon erg gezellig.

Wat houdt het Young Talent Programma in?

  1. Introductie: Voor alle nieuwe starters organiseren wij een introductieavond. Tijdens deze avond hoor je meer over de zorgwereld en hoe Talent&Care aandacht geeft aan jou als toekomstig zorgverlener. Samen gaan we al kijken naar jouw toekomst en hoe wij daarbij kunnen helpen.

  2. Onderwijs: Per type bijbaan gaan we in op de ontwikkelingen binnen de desbetreffende sector zodat je weet wat er speelt en goed voorbereid aan de slag kunt.

  3. Buddysysteem: Weet jij al wat je wilt doen na je studie? Dan koppelen wij je aan een buddy. Wil jij bijvoorbeeld zorgapotheker of beherend apotheker worden, dan koppelen we je aan een apotheker die dat ook is. Met deze buddy bespreek je regelmatig jouw ontwikkeling.

  4. Coaching: Wil jij een gesprek met één van onze coaches over vragen die je hebt over je toekomst? Of loop je ergens tegenaan waar je hulp bij kunt gebruiken? Onze opgeleide coaches staan altijd voor je klaar.

  5. Carrièrebegeleiding: Op ons kantoor in Bussum organiseren wij elke maand een carrièreavond waarop we jou en je collega-studenten bijpraten over de mogelijkheden na je studie.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere