Over ons en Contact (topmenu)Vacature Recruiter Studenten

Vacature Recruiter Studenten
Naar vacatures

Recruiter studenten

Als recruiter bij Talent&Care ben je verantwoordelijk voor het verhogen van de instroom van studenten geneeskunde en farmacie die op zoek zijn naar een leerzame bijbaan. Daarnaast zorg je ervoor dat de beste, bijna afgestudeerde, studenten worden geselecteerd voor het ontwikkelprogramma voor professionals binnen Talent&Care.

Over Talent&Care

Talent&Care biedt jonge artsen, verpleegkundigen, apothekers en studenten geneeskunde en farmacie dé baan in de zorg, die het beste bij hen past. Wij begeleiden hen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op deze manier investeren wij in een optimale voorbereiding van op hun (verdere) carrière in de zorg. Omdat zorg begint met aandacht voor zorgverleners. 

Wat houdt de functie in?

Als recruiter bij Talent&Care ben je verantwoordelijk voor het verhogen van de instroom van studenten geneeskunde en farmacie die op zoek zijn naar een leerzame bijbaan. Daarnaast zorg je ervoor dat de beste, bijna afgestudeerde, studenten worden geselecteerd voor het ontwikkelprogramma voor professionals binnen Talent&Care. Je werkt samen met de Consultants Ouderenzorg en -Farmacie, die verantwoordelijk zijn voor het aantrekken van- en relaties opbouwen met nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast werk je samen met de People Manager Farmacie en Geneeskunde en People Manager Professionals, die verantwoordelijk zijn voor het inplannen van door de jou geselecteerde studenten en bijna afgestudeerde professionals.  

Je coördineert het gehele proces van instroom van nieuwe studenten. Je bent verantwoordelijk voor voldoende nieuwe instroom van studenten en het selecteren van de beste studenten als nieuwe collega binnen Talent&Care. Je werkt samen met studie- en studentenverenigingen, met onze studenten ambassadeurs, zet nieuwe wervingscampagnes op en bezoekt activiteiten die zorgen voor nieuwe aanwas van studenten. Sollicitatiegesprekken met studenten vinden altijd op kantoor plaats. 

Wat houdt het takenpakket in?

 Je houdt je bezig met de volgende taken:

 • Het benaderen van nieuwe studenten via onze wervingskanalen;
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken met nieuwe studenten
 • Het selecteren van goede kandidaten op basis van de kernwaarden van Talent&Care en doorzetten naar de People Managers;
 • Het opzetten van nieuwe wervingscampagnes;
 • Het onderhouden van contact met studie- en studenten verenigingen;
 • Het aansturen van ons team studentambassadeurs;
 • Het onderhouden van contacten met externen die bijdragen aan nieuwe aanwas van studenten.

 En wat vragen wij van jou?

 • Je bent een persoon die eerder afgeremd dan gestimuleerd moet worden;
 • Een sociaal persoon, die door middel van enthousiasme een sfeer creëert waar studenten zich tot aangetrokken voelen;
 • Een afgeronde HBO opleiding in de zorgsector;
 • Aantoonbare affiniteit met de zorgwereld;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in de zorg of dienstverlenende sector;
 • Enthousiast om te werken bij een jong en dynamisch bedrijf;
 • Een persoon die open staat voor feedback en zichzelf continu wilt verbeteren en ontwikkelen.

Geïnteresseerd? 

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Stefan Ottenbros, oprichter en directeur van Talent&Care of via ons algemene nummer: 030-2270197. Wij horen graag wat jouw ambities in de zorg zijn!

Solliciteren
Deel deze vacature

Onze opdrachtgevers zijn onder andere