Over ons en Contact (topmenu)People Manager Jong Talent

People Manager Jong Talent
Naar vacatures

People Manager Jong Talent

Met een frisse blik en vernieuwende ideeën dragen je nieuwe collega’s graag bij aan de kwaliteit van de zorg in Nederland. Talent&Care heeft mogelijkheid om een nieuwe collega te verwelkomen in het team, ben jij gedreven en wil je een bijdrage leveren aan de zorg?

Voor wie werk je?

Talent&Care biedt artsen, verpleegkundigen, apothekers en studenten geneeskunde, verpleegkunde en farmacie dé baan in de zorg, die het beste bij hen past. Wij begeleiden hen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op deze manier investeren wij in een optimale voorbereiding van hun (verdere) carrière in de zorg. Onze missie is om voor jonge zorgprofessionals en studenten de werkplek te vinden die het beste bij hun talenten en persoonlijkheid past. Goede zorg begint met aandacht voor de zorgverlener. Daarom begeleiden wij onze artsen, verpleegkundigen, apothekers en studenten geneeskunde, verpleegkunde en farmacie intensief in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met als resultaat een nieuwe generatie vitale en gemotiveerde zorgverleners

Wat voor bijdrage kan jij leveren?

Als People Manager Jong Talent bij Talent&Care ben jij in het bezit van een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en waar ontwikkeling en pro activiteit hoog op de agenda staan.

Je selecteert studenten voor ons Young Talent Program waarin je van start tot eind de manager bent. Binden, ontwikkelen en begeleiden van de studenten zijn een groot onderdeel van je werk.

Daarnaast onderhoud je de contacten met externe relaties en draag je zorg voor de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening.

Jouw organisatietalent en creativiteit kan je tot uiting laten komen tijdens het organiseren van scholing en andere bijeenkomsten voor de studenten, je mag dan denken aan bijvoorbeeld intervisie en inhoudelijke bijeenkomsten.

Je helpt iedere opdrachtgever met het vinden van de juiste talent!

Welke vormen van waardering mag je van ons verwachten?

Je werkt in een gedreven en gemotiveerd team waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling en waar initiatief wordt aangemoedigd.

Een baan waarin je fulltime het beste uit jezelf kan halen.

Teamgevoel staat bij ons hoog in het vaandel, zo organiseren wij bijvoorbeeld regelmatig een BBQ avond in onze eigen tuin. Ons team staat dan achter de grill om aan jou en je collega’s een waanzinnige BBQ experience te geven.

Een contract voor een jaar met intentie om dit uiteraard te verlengen.

Uiteraard zijn de vakantiedagen een onderdeel van onze waardering: 25 dagen per jaar.

Wat mogen wij van jou verwachten?

Je bent enthousiast en ambitieus, je bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen en je hebt reeds werkervaring opgedaan in de zorg of dienstverlenende sector.

Je bent niet snel uit het veld geslagen en zoekt creatieve oplossingen voor vraagstukken.

Feedback en feedforward hebben jouw interesse en je bent in staat om te reflecteren.

Je hebt een HBO+ opleiding, bij voorkeur in de zorg, afgerond en uiteraard gaat je hart sneller kloppen van de zorgwereld.

Aanvullend ben je in het bezit van een rijbewijs.

Enthousiast geworden?

Dan kom ik graag snel met je in contact via onderstaande sollicitatie button.

Mocht je vragen hebben? Dan kan je altijd contact opnemen met ons kantoor!

Solliciteren
Deel deze vacature

Onze opdrachtgevers zijn onder andere