Werken in ons kernteam

Werken in ons kernteam

Werken in ons kernteam

Wil je deel uitmaken van een snel groeiend, ambitieus en jong team? Solliciteer dan op een functie binnen ons kantoorteam.

Recruiter studenten

Als recruiter bij Talent&Care ben je verantwoordelijk voor het verhogen van de instroom van studenten geneeskunde en farmacie die op zoek zijn naar een leerzame bijbaan. Daarnaast zorg je ervoor dat de beste, bijna afgestudeerde, studenten worden geselecteerd voor het ontwikkelprogramma voor professionals binnen Talent&Care.

Sales Consultant Studenten

Jij bent als Sales Consultant verantwoordelijk voor het tot stand brengen van nieuwe samenwerkingen. Jouw dienstverlening bestaat uit de inzet van studenten geneeskunde, farmacie en verpleegkunde in apotheken, verpleeghuizen, huisartsenpraktijken en ziekenhuizen.

People Manager Professionals

Wil jij aan de slag als People Manager Professionals bij een jonge en dynamische speler in de zorgsector? Houd je van een afwisselende werkweek waarin je artsen en apothekers enthousiast maakt voor ons ontwikkelprogramma en een passende baan in de zorg? En wil je deel uitmaken van een open en gezellig team? Dan is deze baan iets voor jou.

Office Manager

Wil jij aan de slag als Office Manager bij een jonge en dynamische speler in de zorgsector? Houd je van een afwisselende werkweek waarin je een divers takenpakket op je neemt? En wil je deel uitmaken van een open en gezellig team? Dan is deze baan iets voor jou.

Sales Consultant Apotheken

Jij bent als Sales Consultant Apotheken verantwoordelijk voor het tot stand brengen van nieuwe samenwerkingen en het onderhouden van de relatie met onze samenwerkingspartners. Jouw dienstverlening bestaat uit de inzet van apothekers bij onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere