Werken in ons kernteam

Werken in ons kernteam

Werken in ons kernteam

Wil je deel uitmaken van een snel groeiend, ambitieus en jong team? Solliciteer dan op een functie binnen ons kantoorteam.

Recruiter studenten

Voor deze startende dienstverlener met een uniek concept ben ik op zoek naar energieke recruiter.
Jij bent het aanspreekpunt voor de studenten geneeskunde en farmacie die op zoek zijn naar een leerzame bijbaan. Daarnaast selecteer je de beste, bijna afgestudeerde, studenten voor het ontwikkelprogramma voor professionals binnen Talent&Care.

Sales Consultant Studenten

Jij bent als Sales Consultant verantwoordelijk voor het tot stand brengen van nieuwe samenwerkingen. Jouw dienstverlening bestaat uit de inzet van studenten geneeskunde, farmacie en verpleegkunde in apotheken, verpleeghuizen, huisartsenpraktijken en ziekenhuizen.

People Manager Professionals

Wil jij aan de slag als People Manager Professionals bij een jonge en dynamische speler in de zorgsector? Houd je van een afwisselende werkweek waarin je artsen en apothekers enthousiast maakt voor ons ontwikkelprogramma en een passende baan in de zorg? En wil je deel uitmaken van een open en gezellig team? Dan is deze baan iets voor jou.

Sales Consultant Apotheken

Jij bent als Sales Consultant Apotheken verantwoordelijk voor het tot stand brengen van nieuwe samenwerkingen en het onderhouden van de relatie met onze samenwerkingspartners. Jouw dienstverlening bestaat uit de inzet van apothekers bij onze opdrachtgevers.

People Manager, ambitieus en enthousiast

Met een frisse blik en vernieuwende ideeën dragen je nieuwe collega’s graag bij aan de kwaliteit van de zorg in Nederland. Talent&Care heeft mogelijkheid om een nieuwe collega te verwelkomen in het team, ben jij gedreven en wil je een bijdrage leveren aan de zorg?

Manager Backoffice

Als Manager Backoffice ben je verantwoordelijk dat het bedrijf draait als een geoliede machine. Je ondersteunt de financiële en HR processen, van indiensttreding tot verloning en van urendeclaratie tot facturatie.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere