Over Ons

Onze visie, werkwijze &
onze mensen

De waarde van de zorg zit in ons menselijk kapitaal. De juiste mensen, op de juiste plek & op de juiste manier begeleiden en coachen. Dát is waarom Talent&Care is opgericht. Wij richten ons op apothekers, artsen, studenten farmacie & geneeskunde.

Wij vinden dat goede zorgverleners óók goed verzorgd moeten worden

Talent&Care is opgericht door een arts en apotheker. De allerbeste studenten en jonge zorgprofessionals worden door Talent&Care aan opdrachtgevers verbonden én gestimuleerd om te groeien. Er wordt daarom niet alleen geworven, maar ook geïnvesteerd met intensieve opleidingsprogramma’s en persoonlijke begeleiding. Het ontwikkelingstraject bij Talent&Care is op deze manier zo ingericht dat jonge talenten in korte tijd alle facetten van het werken als arts of apotheker leren.allerbeste studenten geneeskunde en farmacie, artsen en apothekers met onze opdrachtgevers en zorgen voor een vliegende start van hun carrière. 

Wij creëren een veilige omgeving waar ruimte en aandacht is voor kwetsbaarheid, reflectie en (persoonlijke) ontwikkeling

Een zorglandschap dat continu in beweging is resulteert in een toenemende werkdruk voor onze zorgprofessionals. Een efficiëntere manier van werken is noodzakelijk. Als opdrachtgever wilt u blind kunnen vertrouwen op goed voorbereide, pro-actieve mensen die op de juiste plek ingezet worden. Wij bieden die zekerheid! Met een frisse blik kijken wij naar flexibele arbeid waardoor wij de juiste studenten op de juiste plek zetten. Deze frisse blik houdt in, dat wij met elke student persoonlijk kennismaken en zijn of haar krachten optimaal benutten. Talent&Care is zich bewust van de huidige uitdagingen binnen de zorg, wij komen zelf uit de wereld, en wil dit op de meest gepaste manier aanpakken.

"Wij bieden totaaloplossingen aan onze opdrachtgevers en bieden comfort voor het oplossen van complexe problemen"

Wij ontwikkelen en detacheren de zorgverleners van nu, van student tot professional

Iedere student, arts of apotheker die voor onze opdrachtgever werkt is uitgebreid opgeleid en ingewerkt. Voor iedere doelgroep hebben wij een passend onderwijstraject ontwikkeld, onder supervisie van medisch specialisten en apothekers. 

Ons kantoorteam staat iedere dag klaar om onze studenten, professionals verder te helpen en te begeleiden en om onze opdrachtgevers te woord te staan. Wij kennen onze klanten en begrijpen hun problematiek. Ons DNA wordt gevormd door drie kernwaarden die hun weerslag vinden in alles wat we doen:

"Kwaliteit, betrokkenheid en authenticiteit"

Wij zoeken en selecteren de beste zorgprofessionals, leiden ze intensief op, schakelen vaak met onze opdrachtgevers om aan hun wensen te kunnen voldoen & blijven onszelf en bieden ruimte aan iedereen die ons bedrijf verder helpt.

 

Stefan Ottenbros

Apotheker & Directeur

Stefan is verantwoordelijk voor onze dienstverlening en het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers

Arno Bisschop

Arts & Directeur

Arno is vanuit zijn achtergrond als arts verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze professionals

Sylvia Bruins

Coördinator Professionals

Sylvia begeleidt onze professionals gedurende het Eerstelijnsprogramma en (Junior) Apothekersprogramma en ze is voor hen het eerste aanspreekpunt binnen Talent&Care.

Eveline Woud

Management Assistent

Van financiën tot sales, Eveline is overal van op de hoogte

Bart Duijveman

Accountmanager ouderenzorg

Bart voorziet onze opdrachtgevers binnen de ouderenzorg van de beste talenten binnen de geneeskunde

Simone Louwerse

People manager Farmacie

Simone is vanuit haar Oefentherapeutische achtergrond betrokken bij de inhoudelijke begeleiding van onze studenten farmacie

Marieke Berendsen

Accountmanager Apotheken & Ziekenhuizen

Marieke heeft ervaring opgedaan binnen diverse grote bedrijven binnen de sales en richt zich binnen ons bedrijf op apotheken en ziekenhuizen