FooterCookieverklaring

Cookieverklaring

Cookieverklaring

De website van Talent&Care, https://www.talent-care.nl/ (hierna: de “Website”) maakt gebruik van cookies. Als u de Website gebruikt of bezoekt, verklaar je akkoord te gaan met het gebruik van cookies door Talent&Care.

De Website kan worden bezocht zonder dat Talent&Care daarbij persoonsgegevens van een bezoeker nodig heeft. Wanneer je op onze Website een contactformulier invult, of indien je via de Website een sollicitatie instuurt, worden er wel persoonsgegevens van jou verwerkt.

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy en wij houden ons daarom aan de privacy wetgeving, in het bijzonder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Website bezoek en cookies

Wat doen cookies en wat betekent dit voor jou als bezoeker? Tijdens het bezoek van de Website van Talent&Care wordt een cookie (een klein tekstbestandje) aangemaakt en opgeslagen op jouw computer of op een andere local device (zoals een tablet of smartphone) die je gebruikt. Deze cookies worden geraadpleegd door onze systemen en kunnen wij gebruiken voor de verbetering van onze Website maar ook om data te verzamelen, rapporteren en analyseren en om daarmee het gebruik van de Website voor jou gemakkelijker te maken.

Talent&Care plaatst functionele cookies, hier zijn geen persoonsgegevens aan gekoppeld. Het gaat om:

  1. Cookies die ervoor zorgen dat je bij een volgend bezoek automatisch ingelogd bent en cookies die jouw voorkeursinstellingen onthouden. Hiermee wordt het gebruiksgemak van onze Website vergroot.
  2. Cookies die statistieken bij houden (zoals Google Analytics), waarmee wij onder andere kunnen zie hoelang bezoekers de website van Talent&Care gebruiken en welke pagina’s worden bezocht. Hiermee kunnen wij onze Website continu verbeteren en aansluiten op de behoefte van de bezoekers.

Daarnaast kan de Website van Talent&Care gebruik maken van cookies die jouw persoonlijke klikgedrag inzichtelijk maken. Dit betekent dat Talent&Care het verloop van jouw bezoek aan de Website opslaat. Daarbij wordt jouw IP adres, ook door Talent&Care geregistreerd.

De Website bevat links en buttons met verwijzingen naar websites van derden. Op het moment dat je een dergelijke link of button aanklikt, verlaat je de Website van Talent&Care en zijn deze derde partijen verantwoordelijk voor de informatie die via cookies wordt vastgelegd en voor de Verwerking van persoonsgegevens.

Wijzigingen in ons cookiebeleid

Dit cookiebeleid van Talent&Caren zal van tijd tot tijd worden gewijzigd, indien nieuwe regelgeving daartoe aanleiding geeft. Het meest actuele cookie-beleid kan je vinden op www.talent-care.nl. Wij raden je aan deze pagina af en toe te bezoeken om eventuele wijzigingen te zien.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere