ArtsOntwikkelprogramma voor artsen

Ontwikkelprogramma voor artsen

Ontwikkelprogramma voor artsen

Talent&Care doet er alles aan om jou te ontwikkelen tot een vitale en professionele arts. We bieden je onderwijs, intervisie en persoonlijke begeleiding die optimaal aansluit bij jouw loopbaanvragen, ontwikkelbehoeften en gekozen specialisatie.

Je kunt bij ons kiezen uit drie ontwikkelprogramma’s:

  1. Keuzeprogramma: Als je er nog niet uit bent welk vervolgspecialisme je wilt gaan doen.

  2. AIOS Programma: Als je huisarts wilt worden of een ander specialisme in de eerstelijn ambieert en relevante werkervaring op wilt doen.

  3. PhD Programma: Als je een PhD wilt volgen en daarnaast minimaal 8 uur per week klinische werkervaring op wilt doen.

1. Keuzeprogramma

Ben jij basisarts en weet je nog niet zeker (of helemaal nog niet) waarin je je wilt specialiseren? En wil je daar via werkervaring en een intensief ontwikkelprogramma achter komen? Wij geven jou die kans in ons Keuzeprogramma. Zodat je bewust en zeker van je zaak kunt kiezen voor je vervolgspecialisme. Bovendien maak je deel uit van het leukste team jonge zorgverleners van Nederland!

We doen er alles aan om jou het specialisme te laten kiezen dat het beste past bij jouw passie, drijfveren en talenten

Wat houdt het Keuzeprogramma in?

Binnen dit ontwikkelprogramma doen we alles om te achterhalen waar jouw passie, drijfveren en talenten als arts liggen. Zodat je een goed overwogen keuze kunt maken voor je toekomst. We besteden veel aandacht aan alle professionele en persoonlijke vaardigheden die je nodig hebt als beginnend arts. Daarnaast doe je werkervaring op in verschillende specialismen binnen de eerstelijn. Je wordt intensief begeleid door ons Talent&Care Team met coaches, medisch specialisten en loopbaanbegeleiders. Tijdens vakspecifieke intervisies en onderwijs in soft skills besteden we aandacht aan de inhoudelijke aspecten van ieder vakgebied en jouw ontwikkeling als arts.

2. AIOS Programma

Ben jij basisarts en wil je huisarts worden? Of ga je voor een ander specialisme in de eerstelijn zoals specialist ouderengeneeskunde, psychiater, AVG of AIOS in de sociale geneeskunde? Wij helpen je tijdens ons AIOS Programma om jouw kansen te vergroten om in de opleiding te komen die jij ambieert. Bovendien maak je deel uit van het leukste team jonge zorgverleners van Nederland!

We doen ons uiterste best om jou in de opleiding tot medisch specialist te krijgen die jij ambieert

Wat houdt het AIOS Programma in?

Binnen dit programma staat alles in het teken van het vergroten van jouw kansen om in de opleiding te komen die jij graag wilt. De nadruk in het AIOS Programma ligt op coaching door onze executive coach. Hierdoor krijg je inzicht in jouw capaciteiten en beperkende overtuigingen. Je wordt ook intensief begeleid bij je keuzes en sollicitaties door een van onze mentoren, die voorheen werkzaam was als huisarts en opleider. Zo begin jij sterk in je schoenen en met een goed gevulde rugzak aan ervaring je vervolgopleiding.

3. PhD Programma

Ben jij basisarts en aan het promoveren? En wil je daarnaast klinische ervaring (blijven) opdoen? Bij Talent&Care kun je al vanaf acht uur per week aan de slag als basisarts. Als je het PhD Programma volgt, zorgen wij voor relevante werkervaring en begeleiding in de medische praktijk die bij je situatie en wensen past. Bovendien maak je deel uit van het leukste team jonge zorgverleners van Nederland!

We zorgen ervoor dat je naast je promotie klinische ervaring kunt opdoen met extra begeleiding

Wat houdt het PhD Programma in?

Binnen dit programma zorgen we ervoor dat je één of meer dagen per week klinische werkervaring opdoet. Daarnaast heb je toegang tot ons Talent&Care Team met coaches, mentoren en medisch specialisten die jou begeleiden in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere