ArtsVacature ANIOS jeugdzorg

Vacature ANIOS jeugdzorg
Naar vacatures

Vacature ANIOS jeugdzorg

Heb jij interesse in de jeugdzorg? Binnen deze sector werk je niet alleen met de (jonge) cliënt, maar heb je daarnaast oog voor zijn of haar leefomgeving. Een afwisselende baan met veel uitdagingen.

De functie

Als arts in de jeugdzorg besteed je veel aandacht aan de cliënt met oog voor zijn of haar leefomgeving. Een sector voor mensen, die graag beschouwend te werk gaan of zich perfect willen voorbereiden op de opleiding tot huisarts.

Ben jij?

  • afgestudeerd basisarts
  • minimaal 24 uur beschikbaar
  • gemotiveerd om intensief met een cliënt en zijn of haar systeem te werken
  • geïnteresseerd in multidisciplinair werken
  • op zoek naar een bedrijf, dat jou optimaal ondersteunt in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wat bieden wij?

Talent&Care biedt jou een uitgebreid intakegesprek, waarin we kijken naar jouw drijfveren en ontwikkelbehoeften. Op basis van de uitkomsten, stellen we samen met jou een ontwikkelprogramma samen, waarbinnen jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Talent&Care heeft een breed netwerk aan opdrachtgevers in de eerstelijnszorg en andere zorg buiten het ziekenhuis. Daardoor kunnen we jou in contact brengen met de zorgorganisatie, die het beste bij jou past. Gedurende jouw hele dienstverband bij Talent&Care (vanaf het moment van het kennismakingsgesprek) bieden we je coaching, intervisie, trainingen en onderwijs.  

Ons ontwikkelprogramma

Als arts kom je voor veel uitdagingen te staan. Talent&Care besteedt daarom ruime aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens het ontwikkelprogramma maak je kennis met verschillende werkplekken. We kijken naar jouw persoonlijke wensen en woonplaats en ontwikkelen hiervoor een passend traject. Zodat jij in diverse banen en zorgsectoren ervaring kunt opdoen.

Tijdens het ontwikkelprogramma neem je samen met andere artsen en apothekers maandelijks deel aan ons onderwijsprogramma. Dit onderwijsprogramma wordt verzorgd door ervaren professionals uit verschillende vakgebieden. Voorbeelden van aandachtsgebieden zijn persoonlijk leiderschap, managementvaardigheden en financiën in de zorg. Daarnaast krijg je voor diverse eerstelijnsspecialisaties intensieve coaching van jouw persoonlijke coach. 

Het ontwikkelprogramma duurt, afhankelijk van jouw wensen en ervaring, 1 tot 2 jaar. Als blijkt dat de keuze valt op een specialisatie binnen de eerstelijnszorg, dan bieden we je de kans om je als zorgverlener verder te specialiseren.

Over Talent&Care

Talent&Care biedt jonge artsen en apothekers dé baan in de zorg, die het beste bij hen past. Wij coachen hen op persoonlijk vlak en dragen zorg voor hun professionele ontwikkeling. Op deze manier investeren wij in een optimale voorbereiding op een baan of opleiding tot specialist. Omdat zorg begint met aandacht voor zorgverleners.

Geïnteresseerd? 

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030-2270197 of reageer via ons online formulier. Wij ontmoeten je graag tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op het kantoor in Bussum.

Solliciteren
Deel deze vacature

Onze opdrachtgevers zijn onder andere