ArtsVacatures

Vacatures

Vacature overzicht voor artsen

Ben jij afgestudeerd als arts en op zoek naar een interessante en leerzame positie als ANIOS? Talent&Care biedt je diverse mogelijkheden bij uiteenlopende zorgorganisaties. Daarnaast krijg je van ons persoonlijke begeleiding, intervisie en onderwijs, aansluitend bij jouw ontwikkelbehoeften.

Vacature ANIOS psychiatrie

Ben jij geïnteresseerd in de psychiatrie? Deze sector biedt veel ruimte voor beschouwend werken. Je krijgt een goed beeld van uiteenlopende ziektebeelden, waardoor het ook een waardevolle voorbereiding is op een baan als huisarts.

Vacature ANIOS jeugdzorg

Heb jij interesse in de jeugdzorg? Binnen deze sector werk je niet alleen met de (jonge) cliënt, maar heb je daarnaast oog voor zijn of haar leefomgeving. Een afwisselende baan met veel uitdagingen.

Vacature ANIOS gehandicaptenzorg

Heb jij behoefte aan een grote diversiteit aan cliënten en ziektebeelden? En zie jij het als een uitdaging om bij te dragen aan de ontwikkeling en toekomstmogelijkheden van mensen met een beperking? Dan is de gehandicaptenzorg een geschikte werkomgeving voor jou.

Vacature ANIOS ouderengeneeskunde

Draag jij graag bij aan een vakgebied dat volop in ontwikkeling is? En wil je de kwaliteit van leven van de meest kwetsbare groep in ons land verbeteren? Dan is werken in de ouderengeneeskunde misschien de juiste uitdaging voor jou.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere