ArtsVacatures

Vacatures

Vacature overzicht voor artsen

Ben jij afgestudeerd als arts en op zoek naar een interessante en leerzame positie als ANIOS? Talent&Care biedt je diverse mogelijkheden bij uiteenlopende zorgorganisaties. Daarnaast krijg je van ons persoonlijke begeleiding, intervisie en onderwijs, aansluitend bij jouw ontwikkelbehoeften.

Vacature ANIOS psychiatrie

Ben jij geïnteresseerd in werken in de psychiatrie? Heb je de intentie om je te specialiseren tot psychiater of wil je ervaring opdoen voordat je huisarts wordt? Of heb je deze keuze nog niet gemaakt? Wij bieden jou de mogelijkheid ervaring op te doen als basisarts.

Vacature ANIOS jeugdzorg

Heb jij interesse in de jeugdzorg? Binnen deze sector werk je niet alleen met de (jonge) cliënt, maar heb je daarnaast oog voor zijn of haar leefomgeving. Een afwisselende baan met veel uitdagingen.

Vacature ANIOS bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde

Wil jij graag werken in de bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde? Heb jij de intentie om je te specialiseren of wil je huisarts worden? Of heb je deze beslissing nog niet genomen? Wij bieden jou de mogelijkheid ervaring op te doen als basisarts.

Vacature ANIOS gehandicaptenzorg

Wil jij graag werken in de gehandicaptenzorg? Heb jij de intentie om je te specialiseren in de gehandicaptenzorg of wil je huisarts worden? Of heb je deze beslissing nog niet genomen? Wij bieden jou de mogelijkheid ervaring op te doen als basisarts.

Vacature ANIOS ouderengeneeskunde

Wil jij graag werken in de ouderenzorg? Heb jij de intentie om je te specialiseren in de ouderengeneeskunde of wil je huisarts worden? Of heb je deze beslissing nog niet genomen? Wij bieden jou de mogelijkheid ervaring op te doen als basisarts.

Vacature ANIOS verslavingszorg

Wil jij graag werken in de verslavingsgeneeskunde? Heb jij de intentie om je te specialiseren of wil je huisarts of psychiater worden? Of heb je deze beslissing nog niet genomen? Wij bieden jou de mogelijkheid ervaring op te doen als basisarts.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere