ArtsIntroductie

Introductie

Jouw kans vergroten om in opleiding te komen tot medisch specialist

Ben jij arts en sta jij op het punt belangrijke keuzes te maken om als specialist in opleiding te komen? Als medewerker van Talent&Care ondersteunen we jou bij het maken van belangrijke loopbaankeuzes. Vervolgens detacheren we jou bij de zorgorganisatie, die het beste bij jou past.

Voel jij je thuis in een ziekenhuis of wil je juist liever buiten het ziekenhuis werken? Wil je misschien huisarts worden, maar zoek je naar de beste voorbereiding op deze functie? Of past de psychiatrie of gehandicaptenzorg toch beter bij jou? Deze loopbaanvragen krijgen binnen Talent&Care volop aandacht, zodat jij de juiste keuzes kunt maken om specialist in opleiding te worden. 

Kom jij ons team versterken?

Alles begint met een kennismakingsgesprek, waarin jij kunt ervaren of Talent&Care past bij jouw motivaties en ambities. De volgende stap is een sollicitatiegesprek. Op basis hiervan bespreken we jouw ontwikkelbehoeften en gaan we op zoek naar de zorgorganisatie, die het beste bij jou past. Talent&Care werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers, verspreid over Nederland. Zodra je aan de slag kunt als ANIOS, kom je officieel in dienst bij Talent&Care en start jouw persoonlijke Ontwikkelprogramma.

Ontwikkelprogramma

Talent&Care stimuleert jou als medewerker optimaal in jouw ontwikkeling tot vitale professional in de zorg. Samen met andere artsen en apothekers volg je ons Ontwikkelprogramma, dat op basis van jouw ontwikkelbehoeften, op maat wordt gemaakt. Ook zijn er contactmomenten tussen onze artsen en verpleegkundigen, zodat de samenwerking tussen beide groepen professionals nog beter verloopt. Onze intervisie en het onderwijs maken dat jij voortvarend aan de slag kunt met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast krijg je een coach, die jou ondersteunt bij al jouw vragen.

Onze docenten

Voor ons onderwijsprogramma werken wij samen met een groot aantal specialisten uit verschillende vakdisciplines, artsen in opleiding en medisch specialisten. Samen zorgen we voor een goede start na je studie of overgang van ziekenhuis naar eerstelijnszorg.

Nieuwsgierig geworden naar Talent&Care? Bekijk onze vacatures, en kom kennismaken bij ons op het kantoor in Bussum. 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere