ArtsIntroductie

Introductie

Zorg voor jouw carrière als arts

Wil jij als kersverse basisarts je kans vergroten op jouw ideale opleidingsplek tot medisch specialist? Kom dan bij Talent&Care relevante werkervaring opdoen als ANIOS. Ben je er nog niet uit welke kant je op wilt? Dan helpen we jou bij het zoeken van de richting en werkomgeving waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Hallo, wij zijn Talent&Care!

Wij geloven dat je alleen een goede zorgprofessional kunt zijn als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat daarom bij ons op nummer één. Dit doen we door het bieden van:

Continue persoonlijke ontwikkeling

Aandacht voor reflectie en ontspanning

Relevante en gevarieerde werkervaring

Empowering,inspiratie en energie

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures voor artsen

Continue persoonlijke ontwikkeling

Je kunt veel meer dan je zelf denkt. We dagen je dan ook uit om telkens weer het beste uit jezelf te halen. Onze people managers coachen je in je werk maar zorgen er ook voor dat je in balans blijft. Bovendien kun je intervisie, trainingen en onderwijs bij ons volgen. Zo volg je samen met andere artsen en apothekers een op maat gemaakt ontwikkel- en opleidingsprogramma.

Aandacht voor reflectie en ontspanning

Omdat er meer is in het leven dan werk alleen, bieden we ook veel ruimte voor reflectie en ontspanning. Je wordt onderdeel van een jong, gezellig en hecht team van artsen en apothekers waarmee je altijd kunt sparren. Over je medisch inhoudelijke zaken, maar ook over persoonlijke dingen zoals twijfels, lastige collega’s, werk-privé balans en stress. Ook organiseren we leuke evenementen. Zo gaan we elk jaar met z’n allen op skivakantie en organiseren regelmatig borrels en etentjes. 

Relevante en gevarieerde werkervaring

We zorgen ervoor dat je in korte tijd veel werkervaring opdoet bij zorginstellingen in de eerstelijns- of andere zorg buiten het ziekenhuis. Weet je al welke specialisatie het beste in jou naar boven haalt? Dan zorgen wij ervoor dat je daar relevante ervaring voor op kan doen zodat je kans op een opleidingsplek groter wordt. Weet je nog niet waar jij het beste tot je recht komt? Dan kun je als ANIOS met meerdere specialismen in de eerstelijnszorg kennismaken, zoals de psychiatrie, revalidatie-, jeugd-, ouderen- of gehandicaptenzorg.

Empowering, inspiratie en energie

Tomeloze energie, motivatie en een frisse blik, wie wil dat niet? In de zorgsector kan dat best een uitdaging zijn. Bij Talent&Care begeleiden we jou graag in je ontwikkeling tot een vitale zorgprofessional. Naast onze opleidingen en coaching zorgen we voor de nodige dosis energie en inspiratie zodat jij in je kracht staat en in balans blijft als zorgverlener.

Wil jij ook aan de slag bij Talent&Care?

Bekijk onze vacatures of kom langs voor een kennismakingsgesprek. We zijn benieuwd naar jouw drijfveren, kwaliteiten en ambities. Talent&Care werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers in de eerstelijns- en andere zorginstellingen buiten het ziekenhuis, verspreid over heel Nederland. De keuze voor het wat, waar en hoe is nu aan jou! 

Bekijk het vacature overzicht voor artsen

Onze opdrachtgevers zijn onder andere