ArtsBegeleiding

Begeleiding

Begeleiding van onze artsen

Talent&Care biedt jou de kans om je te ontwikkelen tot een vitale en professionele arts, die weet wat hij of zij wil. Je krijgt onderwijs, intervisie en persoonlijke begeleiding, dat optimaal aansluit bij jouw ontwikkelbehoeften en de specialisatie die jij kiest.

Als arts bij Talent&Care krijg je een persoonlijke coach, die je één keer in de twee weken spreekt en waarmee je op een laagdrempelige manier contact hebt. De gesprekken gaan over de vragen, waar jij mee rondloopt. Jouw coach is een ervaren arts of apotheker, waardoor hij of zij jou ook kan ondersteunen bij verdiepende vragen.

Ontwikkelprogramma

Talent&Care ondersteunt jonge artsen optimaal in de overgang van universiteit naar de beroepspraktijk. Ook wanneer je na enige jaren werkervaring twijfelt over gemaakte keuzes, bieden wij je de gelegenheid om nieuwe loopbaankeuzes te maken. Naast de persoonlijke begeleiding volg je als arts ons Ontwikkelprogramma, dat voor jou op maat wordt gemaakt.

 

ontwikkelprogramma4

 

Tijdens ons (inbegrepen) Ontwikkelprogramma kun je kennismaken met verschillende werkplekken. We kijken naar jouw persoonlijke wensen en woonplaats en ontwikkelen hiervoor een passend traject. Zo kun jij in diverse banen en specialisaties ervaring opdoen.

Samen met jouw collega-artsen en -apothekers neem je maandelijks deel aan onze onderwijsavond. Dit onderwijsprogramma wordt verzorgd door ervaren professionals uit verschillende vakgebieden. Voorbeelden van aandachtsgebieden zijn persoonlijk leiderschap, managementvaardigheden, communicatie en financiën in de zorg. Daarnaast is er voor diverse eerstelijnsspecialisaties één keer per maand vakinhoudelijke intervisie, verzorgd door onze medisch specialisten. Ook volg je een aantal scholingsavonden samen met onze verpleegkundigen, zodat de samenwerking tussen artsen en verpleegkundigen nog beter verloopt. 

Duur van het Ontwikkelprogramma

Hoe lang het Ontwikkelprogramma duurt en hoe intensief het is, hangt volledig af van jouw wensen en ervaring. We kunnen een traject op maat maken vanaf enkele maanden, maar ook een langer traject van jaren is mogelijk. Iedere arts bij Talent&Care kan kosteloos deelnemen aan het Ontwikkelprogramma.

We bereiden jou optimaal voor op de opleiding tot specialist, die jij kiest. Wil jij overleggen of het Ontwikkelprogramma bij jou en je carrièreplannen past? Bel of app Elizabeth van den Hoven op: 06 28 52 85 49.

Ben jij benieuwd of Talent&Care de goede werkgever is voor jou? Kom kennismaken bij ons op het kantoor in Bussum.  

Onze opdrachtgevers zijn onder andere