ArtsBegeleiding

Begeleiding

Begeleiding van onze artsen

Talent&Care biedt jou de kans om je te ontwikkelen tot een vitale en professionele arts, die weet wat hij of zij wil. Wij bieden je onderwijs, intervisie en persoonlijke begeleiding, die optimaal aansluiten bij jouw ontwikkelbehoeften en de specialisatie die jij kiest.

Als arts bij Talent&Care krijg je een persoonlijke coach, die je één keer in de twee weken spreekt en waarmee je op een laagdrempelige manier contact hebt. De gesprekken gaan over de vragen, waar jij mee rondloopt. Jouw coach is een ervaren arts of apotheker, waardoor hij of zij jou ook kan ondersteunen bij verdiepende vragen.

Ontwikkelprogramma

Talent&Care wil jonge artsen optimaal ondersteunen in de overgang van universiteit naar de beroepspraktijk. Ook wanneer je na enige jaren werkervaring twijfelt over gemaakte keuzes, bieden wij je de gelegenheid om nieuwe loopbaankeuzes te maken. Naast de persoonlijke begeleiding volg je als arts ons Ontwikkelprogramma, dat voor jou op maat wordt gemaakt.

 

ontwikkelprogramma4

 

Tijdens ons Ontwikkelprogramma maak je kennis met verschillende werkplekken. We kijken naar jouw persoonlijke wensen en woonplaats en ontwikkelen hiervoor een passend traject. Zo kun jij in diverse banen en specialisaties ervaring opdoen.

Samen met jouw collega artsen en apothekers neem je maandelijks deel aan onze onderwijsavond. Dit onderwijsprogramma wordt verzorgd door ervaren professionals uit verschillende vakgebieden. Voorbeelden van aandachtsgebieden zijn persoonlijk leiderschap, managementvaardigheden, communicatie en financiën in de zorg. Daarnaast is er voor diverse eerstelijnsspecialisaties één keer per maand vakinhoudelijke intervisie, verzorgd door onze medisch specialisten. Ook volg je een aantal scholingsavonden samen met onze verpleegkundigen, zodat de samenwerking tussen artsen en verpleegkundigen nog beter verloopt. 

Duur van het Ontwikkelprogramma

Het Ontwikkelprogramma duurt, afhankelijk van jouw wensen en ervaring, gemiddeld tussen de 1 en 2 jaar. Het programma bereidt jou optimaal voor op de opleiding tot specialist, die jij kiest. Als blijkt dat de keuze valt op een specialisatie binnen de eerstelijnszorg, dan bieden we je de kans om je als zorgverlener verder te specialiseren. Lees hoe Gwendolyne Kwak het Ontwikkelprogramma en het werken bij Talent&Care ervaart.

Ben jij benieuwd of Talent&Care de goede werkgever is voor jou? Kom kennismaken bij ons op het kantoor in Bussum.  

Onze opdrachtgevers zijn onder andere