ArtsWebsite en boek vol verhalen van ouderen uit het verpleeghuis

Website en boek vol verhalen van ouderen uit het verpleeghuis
Naar actueel

Website en boek vol verhalen van ouderen uit het verpleeghuis

Hoe lukt het u om, binnen de omstandigheden, het beste van uw leven te maken? Freya Angenent en Lauke Bisschops, beide arts in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, verzamelden verhalen van ouderen uit het verpleeghuis en brachten ze samen in een boek en bijbehorende website: Het verpleeghuis is het einde! Ook spraken zij met 20 artsen uit de ouderenzorg.

In het nieuws

Verpleeghuizen komen regelmatig in het nieuws, maar zelden komen de bewoners zelf aan het woord. Daar wilden Freya Angenent en Lauke Bisschops verandering in brengen. Ze lieten de bewoners, in hun eigen woorden, vertellen hoe het leven er nou écht uitziet in het verpleeghuis. De verhalen zijn te lezen op de website Het verpleeghuis is het einde!

Naast veel positieve verhalen vertellen de bewoners ook over verbeterpunten. Persoonlijke aandacht van de mensen die voor hen zorgen vinden de bewoners belangrijk. Zij pleiten voor meer tijd en voor meer knuffels. Ook komen 20 artsen aan het woord over hun liefde voor het vak en hun toekomstvisie op de langdurige zorg.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij na het lezen van het boek of de website nieuwsgierig geworden naar de ouderenzorg? Wij verkennen graag samen met jou of de ouderenzorg bij jou past. Bel 030-2270197 of mail info@talent-care.nl.

Benieuwd naar de banen van Talent&Care voor artsen in de verpleeghuiszorg? Bekijk de vacature voor artsen.

Ben jij student geneeskunde en wil je ervaren of de ouderenzorg bij jou past? Talent&Care biedt ook bijbanen in de ouderenzorg, waar jij naast jouw studie relevante werkervaring kunt opdoen.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere