ApothekerVacature Senior Apotheker

Vacature Senior Apotheker
Naar vacatures

Vacature Senior Apotheker

Zoek je uitdaging en contact met andere apothekers en artsen die werkzaam zijn in onder andere de psychiatrie, gehandicaptenzorg, ouderengeneeskunde en huisartsenzorg? Vind je het leuk om jonge apothekers te begeleiden en te onderwijzen? Dan komen we graag met jou in contact.

Talent&Care ondersteunt jou bij het maken van loopbaankeuzes in het vervolg van jouw carrière en brengt je in contact met de apotheek of instelling, die jou kan bieden wat jij zoekt in een baan.

Ben jij?

 • Apotheker met 5 of meer jaren werkervaring
 • Geregistreerd en openbaar apothekers specialist
 • 24 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Geïnteresseerd in het geven van onderwijs alsmede het opleiderschap
 • Een zorgprofessional die graag multidisciplinair samenwerkt met artsen binnen verschillende disciplines en met zorgconsultants
 • Geïnteresseerd in het zorgapotheker-, ondernemer- of beherend apothekerschap
 • Op zoek naar een bedrijf, dat jou optimaal ondersteunt in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en diverse doorgroeimogelijkheden biedt

Wat bieden wij?

Wij begeleiden apothekers in het begin van hun carrière. Binnen Talent&Care is er altijd ruimte voor apothekers die op zoek zijn naar vaste of juist afwisselende werkplekken en inhoudelijke uitdagingen. Talent&Care biedt posities binnen de openbare farmacie, de poliklinische apotheek, de ziekenhuisfarmacie en diverse projecten bij onder andere zorgverzekeraars. Binnen ons hechte team, bestaande uit apothekers, artsen, zorgconsultants en studenten farmacie en geneeskunde, staan persoonlijke begeleiding, ontwikkeling en samenwerking voorop. Zo lopen alle apothekers onder andere stages lopen bij onze artsen in diverse vakgebieden.

Gedurende jouw carrière binnen Talent&Care bieden wij als zorgorganisatie, naast een salaris conform de KNMP richtlijn, begeleiding en coaching op individueel niveau, waarbij 'het beste uit jezelf halen als persoon en professional' centraal staat. Zo dragen wij bij aan de vitaliteit van onze professionals. Deze coaching wordt begeleid door diverse ervaren professionals. Binnen onze coaching worden de volgende thema's behandeld. 

 • Praktische en inhoudelijke uitdagingen 
 • Loopbaankeuzes 
 • Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap 

Ontwikkelprogramma

Om optimaal te kunnen samenwerken binnen het zorglandschap is het van belang dat artsen de taal leren spreken van apothekers, en weten wat zij doen en vice versa. Door actief buiten de muren van de (eigen) apotheek te blijven kijken, kunnen best practices vanuit andere apotheken en zorginstellingen geïmplementeerd worden in jou eigen setting. Daarbij is het opdoen van klinische ervaring van essentieel belang. Iedere apotheker volgt bij ons diverse klinische verdiepingsstages binnen de aandachtsgebieden psychiatrie, somatiek en farmaceutisch zorgverlenerschap. Naast de koppeling aan de arts, krijg je als apotheker ook supervisie. Deze supervisie wordt geleid door een openbaar apotheker specialist in samenwerking met een medisch specialist. Tijdens de supervisie wordt onder andere essentiële casuïstiek behandeld. zo dragen wij bij aan de professionaliteit van onze apothekers en sluiten wij optimaal aan bij de behoefte aan specialisatie van de apotheken in Nederland en zorgen wij voor een goede start na je studie of voor de uitdagende volgende stap in jouw carrière. 

Binnen ons algemene onderwijsprogramma besteden we aandacht aan: 

 • Zorg voor de patiënt
 • Samenwerking met collega zorgverleners
 • Bedrijfsmatige processen in de apotheek

Functie Senior Apotheker

Wil jij je na jouw registratiefase verder ontwikkelen, of ben je überhaupt toe aan een nieuwe uitdaging? Een senior apotheker is allround inzetbaar, maar zal zich verder specialiseren op een specifiek gebied, zoals: zorginstellingen, het ondernemerschap of als openbaar apotheker in loondienst. Daarnaast houd je je bezig met onderwijs en fungeer je als opleider voor de startende apothekers binnen onze organisatie. Met jouw specialisatie ben je optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt, die steeds meer vraagt om specialisaties. In korte tijd doe je nieuwe werkervaring op en breidt je jouw netwerk uit waardoor je jouw persoonlijke ambities kunt verwezenlijken. 

Over Talent&Care

Talent&Care is er als zorgorganisatie voor apothekers en artsen. De complexiteit van het vak van apotheker neemt al jaren toe. Dit maakt dat het voor de nieuwe generatie apothekers lastig is om álles te kunnen. Door de startende of ervaren apotheker focusblokken en begeleiding aan te bieden die ervoor zorgen dat zij de juiste keuzes kunnen maken voor zijn toekomst, investeren wij in een optimale voorbereiding op een baan of opleiding tot specialist. Talent&Care biedt artsen en apothekers dé baan in de zorg die het beste bij hen past; 'Omdat zorg begint met aandacht voor zorgverleners'.

Geïnteresseerd?  

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Elizabeth van den Hoven (06-28528549 / e.vandenhoven@talent-care.nl), via ons algemene nummer (030-2270197) of reageer via onze website. Wij ontmoeten je graag tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op het kantoor in Bussum. 

Solliciteren
Deel deze vacature

Onze opdrachtgevers zijn onder andere