ApothekerVacatures

Vacatures

Vacature overzicht voor apothekers

Ben jij pas afgestudeerd of al een aantal jaren aan het werk als apotheker? En op zoek naar een interessante en leerzame werkplek? Talent&Care biedt je diverse mogelijkheden bij uiteenlopende soorten apotheken. Daarnaast krijg je van ons persoonlijke begeleiding, intervisie en scholing, aansluitend bij jouw ontwikkelbehoeften. Ons Ontwikkelprogramma biedt jou de mogelijkheid om je op persoonlijk en professioneel gebied verder te ontwikkelen, samen met andere apothekers en artsen.

Beherend Apotheker bij Talent&Care

Wil jij je verder ontwikkelen na de registratiefase? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer als openbaar apotheker bij Talent&care. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste apothekers die ons team komen versterken. Als Beherend Apotheker bij Talent&Care ga je aan de slag bij opdrachtgevers waar jij het verschil kan maken.

ApNIOS bij Talent&Care

Ben jij een (recent) afgestudeerd apotheker? En op zoek naar de baan die het beste bij jou past? Zoek je uitdaging en contact met andere apothekers èn artsen die werkzaam zijn in onder andere de psychiatrie, gehandicaptenzorg, ouderengeneeskunde en huisartsenzorg? Dan komen we graag met jou in contact.

Talent&Care ondersteunt jou bij het maken van loopbaankeuzes en brengt je in contact met de apotheek of instelling die jou kan bieden wat jij zoekt in een baan. Wij detacheren en begeleiden jou gedurende het gehele traject. Wij werken samen met openbare apotheken, poliklinische apotheken en ziekenhuisapotheken verspreid over heel Nederland.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere