ApothekerIntroductie

Introductie

Zorg voor jouw carrière als apotheker

Ben jij apotheker en wil jij je verder ontwikkelen als ondernemer, zorgapotheker of allround beherend apotheker? Talent&Care helpt je bij het maken van je loopbaankeuzes en het vinden van de werkplek die het beste bij je past. Daarnaast bieden we een persoonlijk ontwikkel- en opleidingsprogramma waarin aandacht voor jou centraal staat.

Hi there, wij zijn Talent&Care!

Wij geloven dat je alleen een goede zorgverlener kunt zijn als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat daarom bij ons op nummer 1. Dit doen we door het bieden van:
& Continue persoonlijke ontwikkeling
& Aandacht voor reflectie en ontspanning
& Relevante en gevarieerde werkervaring
& Empowering,inspiratie en energie

Afhankelijk van je wensen en doelen kies je uit functies zoals deze:

- Tweede apotheker
- Tweede apotheker in Opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist
- Beherend apotheker
- Zorgapotheker

Nieuwsgierig geworden?  Bekijk onze vacatures voor apothekers

Continue persoonlijke ontwikkeling

Je kunt veel meer dan je zelf denkt. We dagen je dan ook uit om telkens weer het beste uit jezelf te halen. Onze people managers coachen je in je werk maar zorgen er ook voor dat je in balans blijft. Bovendien kun je intervisie, trainingen en onderwijs bij ons volgen. Zo volg je samen met andere artsen en apothekers een op maat gemaakt ontwikkel- en opleidingsprogramma.

Afhankelijk van je werkervaring kies je voor één van onze trajecten:

- ApNIOS (0 – 2 jaar werkervaring)
- ApIOS (3 tot 5 jaar werkervaring)
- Senior apothekers (> 5 jaar of meer werkervaring)
- Zorgapotheker

Aandacht voor reflectie en ontspanning

Omdat er meer is in het leven dan werk alleen, bieden we ook veel ruimte voor reflectie en ontspanning. Je wordt onderdeel van een jong, gezellig en hecht team van apothekers en artsen waarmee je altijd kunt sparren. Over je werk maar ook over persoonlijke dingen zoals twijfels, lastige collega’s, werk-privé balans en stress. Ook organiseren we leuke evenementen. Zo gaan we elk jaar met z’n allen op skivakantie en organiseren regelmatig borrels en etentjes.

Relevante en gevarieerde werkervaring

Als jonge apotheker loop je waarschijnlijk rond met veel loopbaanvragen: Hoe ziet mijn toekomst eruit? In welke apotheek kom ik het beste tot mijn recht? En wat zijn mijn doorgroeimogelijkheden? Talent&Care helpt je antwoorden te vinden op deze vragen en zorgt ervoor dat je in korte tijd veel werkervaring opdoet in verschillende apotheken. Zo ontdekken we samen welke functie en apotheek het beste bij je past.

Empowering, inspiratie en energie

Tomeloze energie, motivatie en een frisse blik, wie wil dat niet? In de zorgsector kan dat best een uitdaging zijn. Bij Talent&Care begeleiden we jou graag in je ontwikkeling tot vitale zorgprofessional. Naast onze opleidingen en coaching zorgen we voor de nodige dosis energie en inspiratie zodat jij in je kracht staat en in balans blijft als zorgverlener.

Wil jij ook aan de slag bij Talent&Care?

Bekijk onze vacatures of kom bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. We zijn benieuwd naar jouw drijfveren, kwaliteiten en ambities. Talent&Care werkt samen met openbare apotheken, poliklinische apotheken en ziekenhuisapotheken, verspreid over heel Nederland. De keuze voor het wat, waar en hoe is nu aan jou!

Bekijk het vacature overzicht voor apothekersOnze opdrachtgevers zijn onder andere