ApothekerIntroductie

Introductie

Bereid je voor op jouw carrière als ondernemer, zorgverlener of beherend apotheker

Ben jij apotheker en wil jij je verder ontwikkelen als all-round zorgverlener? Talent&Care ondersteunt je bij het maken van belangrijke loopbaankeuzes en bij het vinden van de juiste baan. Wij detacheren en begeleiden jou gedurende het hele traject.

Als jonge apotheker heb je veel loopbaanvragen: Hoe ziet mijn toekomst als apotheker eruit? Wil ik openbaar apotheker worden of toch liever in een ziekenhuis werken? Wat doet een apotheker precies en zijn er wel voldoende doorgroeimogelijkheden in mijn vak? Talent&Care helpt je antwoorden te vinden op deze vragen en biedt jou de baan, die het beste aansluit bij jouw wensen.

Kom jij ons team versterken?

Alles begint met een kennismakingsgesprek, waarin jij kunt ervaren of jij je thuis voelt binnen Talent&Care. De volgende stap is een sollicitatiegesprek. Op basis hiervan bespreken we jouw ontwikkelbehoeften en gaan we op zoek naar de apotheek, die het beste bij jou past. Talent&Care werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers, verspreid over Nederland, waar je kunt werken als:

  • Projectapotheker
  • Tweede apotheker
  • Beherend apotheker

Zodra je start als apotheker, kom je officieel in dienst bij Talent&Care. Je volgt ons Ontwikkelprogramma, dat het beste aansluit bij jouw ontwikkelbehoeften en de gewenste specialisaties.

Ontwikkelprogramma

Het vak van apotheker is de laatste jaren complexer geworden. Dit vraagt om specialisaties van apothekers. Binnen ons Ontwikkelprogramma word je optimaal begeleid in het maken van de juiste keuzes. Samen zorgen we voor jouw ontwikkeling tot vitale professional in de apothekerszorg.

Je volgt, samen met andere apothekers en artsen, ons Ontwikkelprogramma. Afhankelijk van jouw werkervaring kies je voor één van onze trajecten voor:

  • ApNIOS (0 – 2 jaar werkervaring)
  • ApIOS (3 tot 5 jaar werkervaring)
  • Senior apothekers (> 5 jaar of meer werkervaring)

Door middel van intervisie en scholing kun je aan de slag met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast krijg je een persoonlijke coach, die jou ondersteunt bij al jouw vragen.

Onze docenten

Voor ons onderwijsprogramma werken wij samen met een groot aantal docenten uit verschillende vakdisciplines, apothekers in opleiding en medisch specialisten. Samen zorgen we voor jouw optimale aansluiting bij de arbeidsmarkt.

Nieuwsgierig geworden naar Talent&Care? Bekijk onze vacatures en kom kennismaken bij ons op het kantoor in Bussum. 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere