ApothekerBegeleiding

Begeleiding

Begeleiding van onze apothekers

Talent&Care biedt jou de kans om je te ontwikkelen tot vitale apotheker, die weet wat hij of zij wil. Wij bieden je scholing, intervisie en persoonlijke begeleiding, aansluitend bij jouw ontwikkelbehoeften.

Als apotheker bij Talent&Care krijg je een persoonlijke coach, die je één keer per twee weken spreekt en waarmee je op een laagdrempelige manier contact hebt. De gesprekken gaan over de vragen, waarmee jij rondloopt. Al onze coaches zijn ervaren apotheker of arts. Hierdoor kunnen wij je ook ondersteunen bij verdiepende vragen.

Ons ontwikkelprogramma

Als apotheker van Talent&Care krijg je volop kansen om je op persoonlijk en professioneel gebied te ontwikkelen. Wij bieden je ons Ontwikkelprogramma, dat bestaat uit drie aparte trajecten voor:

  • ApNIOS (0-2 jaar werkervaring)
  • ApIOS (2 tot 5 jaar werkervaring)
  • Senior apothekers (> 5 jaar of meer werkervaring)

ApNIOS

De ApNIOS (apotheker niet in opleiding tot specialist) leert bij ons in 1 jaar tijd de basis van het vak van apotheker. Om een goed beeld te krijgen van het vakgebied, doe je ervaring op in verschillende expertisegebieden en op diverse locaties. Gedurende jouw tijd als ApNIOS krijg je een persoonlijke coach, waarmee je inzoomt op vragen als: 

  • Wie ben ik?
  • Waar ben ik goed in?
  • Wat wil ik?

Na jouw jaar als ApNIOS ben je klaar om te starten met de opleiding tot openbaar apotheker specialist.

APIOS (2 tot 5 jaar werkervaring)

Kies je voor de openbare farmacie? Dan bieden wij je de mogelijkheid om jouw registratiefase via ons te doorlopen. Daarnaast kun je via ons een intensief onderwijsprogramma volgen aan een bedrijfskundige universiteit.

Senior apothekers (>5 jaar werkervaring)

Wil jij je na jouw registratiefase verder ontwikkelen? Binnen ons Ontwikkelprogramma bieden wij jou een traject aan, waardoor jij kunt uitgroeien tot senior apotheker. Een senior apotheker is allround inzetbaar, maar specialiseert zich binnen onze kaderopleidingen tot expert op een specifiek gebied, zoals: zorgrichtingen, ondernemerschap of openbaar apotheker in loondienst. Met jouw specialisatie ben je optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt, die steeds meer vraagt om specialisaties. In korte tijd doe je nieuwe werkervaring op en je breidt jouw netwerk uit.

Binnen alle drie de trajecten van ons Ontwikkelprogramma besteden we aandacht aan:

  • Zorgverlening: aandacht voor de patiënt
  • Samenwerking: focus op zorgverleners en klinisch redeneren
  • Team: management en leiderschap
  • Bedrijfsmatige processen: operationele en financiële zaken

ontwikkelprogramma5

Onze docenten

Ons Ontwikkelprogramma wordt verzorgd door docenten uit diverse vakgebieden, apothekers in opleiding en medisch specialisten. Zij verzorgen het vakgerichte onderwijs, de intervisie en intercollegiale toetsing, waarbij je wordt uitgedaagd om te reflecteren op het eigen handelen.

Benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Lees hoe Gwendolyne Kwak het Ontwikkelprogramma en het werken bij Talent&Care beleeft.

Ben jij benieuwd of Talent&Care de goede werkgever is voor jou? Kom kennismaken bij ons op het kantoor in Bussum.  

Onze opdrachtgevers zijn onder andere