ApotheekSta eens stil!

Sta eens stil!
Naar actueel

Sta eens stil!

In alle hectiek van de dagelijkse gang van zaken staan we zelden stil. Alles is even belangrijk en alles moest eigenlijk liever gisteren al gedaan zijn dan vandaag. Soms vergeten we daarbij het belangrijkste, en dat is jezelf. Waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar wil je naar toe?

De farmaciesector is veranderd en er zit nog steeds veel beweging in. Zo wordt er ook steeds meer van de apotheek gevraagd. Patiënten worden kritischer en er komen steeds meer eisen vanuit de overheid. Ga hier als apotheek maar aan staan: heb je de juiste kennis en kunde in huis? Of ligt het bijhouden van al die administratie je gewoonweg niet? 

Om plezier in je werk te hebben, moet je iets doen dat bij jou past. Wees kritisch naar jezelf en bedenk: waar ligt jouw kracht? Waar ligt de kracht in het team?

Hoe mooi zou het zijn als iedereen met plezier naar zijn of haar werk gaat en vooral bezig is met de werkzaamheden waar voldoening uit wordt gehaald. Voor die administratieve klussen, inventarisaties en de krapte in bezetting zijn ook farmaciestudenten inzetbaar. Ondersteuning bieden voor de apotheek, daar ligt hun kracht.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere