ApotheekIntroductie

Introductie

Jonge apothekers, die bij u passen

Jonge apothekers, die met hun frisse blik en vernieuwende ideeën meerwaarde bieden. Dat is wat Talent&Care u als apotheker biedt. Onze apothekers weten wat zij willen en dragen energiek bij aan het succes van uw organisatie.

Het vak van apotheker is de laatste jaren complexer geworden. Daarom investeren wij in zowel de persoonlijke als professionele ontwikkeling van onze apothekers. Zodat zij kunnen uitgroeien tot stevige professionals met een duidelijke specialisatie richting. Daarnaast biedt detachering toegevoegde waarde voor uw apotheek. Onze apothekers brengen naast ondersteuning in de apotheek ook ervaring en best practices mee, die zij hebben opgedaan bij andere apotheken. Daardoor zijn onze apothekers in staat om naast continuïteit ook nieuwe ideeën in te brengen en bij te dragen aan de optimalisatie van de bedrijfsprocessen. 

Medische achtergrond

Zowel de oprichters als de medewerkers van Talent&Care hebben een medische achtergrond, als ervaren apotheker of arts. We voelen ons sterk betrokken bij de apothekerszorg en bij onze medewerkers. Daarom vinden we het belangrijk om regelmatig contact te hebben. Zo dragen wij bij aan de vitaliteit en professionaliteit van onze apothekers, aansluitend bij de behoefte aan specialisatie in de sector en uw vraag als opdrachtgever. 

Ons aanbod

Onze apothekers herkent u aan hun betrokkenheid, vitaliteit en waardevolle ideeën, die uw apotheek daadwerkelijk verder helpen. Zij brengen nieuwe inzichten en ondersteunen u als apotheker in uw bedrijfsvoering en zorgverlening.

Wij werken daarom met dienstverlening op basis van prestaties.

 Talent&Care biedt u:

  • Projectapothekers
  • Tweede apothekers
  • Beherend apothekers 

Daarnaast bieden wij studenten farmacie, die u in de praktijk kunnen ondersteunen. Onze studenten krijgen persoonlijke begeleiding en volgen scholingen, die hen goed voorbereiden op hun werkzaamheden bij u in de apotheek.

De werkzaamheden zijn onder andere: 

  •  Ondersteuning voorraadinventarisaties in de apotheek
  •  Algemene ondersteuning in de apotheek
  •  Ondersteuning medicatiebeoordelingen in de apotheek

Ontwikkelprogramma

Alle apothekers van Talent&Care nemen deel aan ons Ontwikkelprogramma dat afhankelijk van hun werkervaring op maat wordt gemaakt.

Binnen ons Ontwikkelprogramma besteden we veel aandacht aan de communicatie tussen artsen en apothekers. Als artsen en apothekers dezelfde taal spreken, verbetert dit de communicatie en daarmee de kwaliteit van de zorg voor patiënten. Daarnaast volgen onze apothekers klinische verdiepingsstages binnen de aandachtsgebieden psychiatrie, somatiek en farmaceutische zorgverlening. Alle apothekers worden gekoppeld aan een arts en krijgen bovendien supervisie. De supervisie wordt geleid door een openbaar apotheker specialist in samenwerking met een medisch specialist. 

Contact

Bent u benieuwd wat Talent&Care u kan bieden? Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.

 

 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere