ApotheekIntroductie

Introductie

Een nieuwe generatie apothekers staat voor u klaar

Het vak van apothekers is de laatste jaren een stuk complexer geworden. Onze apothekers krijgen dan ook alle aandacht die zij nodig hebben om zich op persoonlijk en professioneel vlak volledig te ontwikkelen. Zo geven we onze apothekers alle handvatten om gemotiveerd en vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

De perfecte match

Onze apothekers doen werkervaring op in diverse rollen en op verschillende werkplekken. Zo ontdekken zij wat wel en niet bij hen past, waar ze goed in zijn en waar ze zich verder in willen ontwikkelen. Talent&Care leidt een nieuwe generatie apothekers op die klaar is voor de toekomst. Onze apothekers zijn zeer gemotiveerd en weten wat ze willen. Zij kunnen zich in verschillende fases van ontwikkeling bevinden. Dus als ApNIOS, APIOS en geregistreerd apothekers.

Talent&Care biedt naast apothekers ook studenten farmacie, die uw apotheek kunnen ondersteunen bij voorraadinventarisaties, medicatiebeoordelingen en andere taken. Zo kunnen wij de perfecte match maken tussen onze medewerkers en uw apotheek.

Medische achtergrond

Zowel de oprichters als medewerkers van Talent&Care hebben een medische achtergrond als arts, apotheker of verpleegkundige. We voelen ons sterk betrokken bij de ontwikkelingen in de gezondheidszorg en onze medewerkers die werken in het hele land. Daarom begeleiden we onze medewerkers intensief en houden we regelmatig contact met u als opdrachtgever.

Ontwikkelprogramma

Werken in de zorg kan stressvol zijn en het is niet altijd makkelijk om in balans te blijven. Bovendien moeten apothekers veel lastige keuzes maken in hun loopbaan. Daarom krijgen onze apothekers alle aandacht die zij nodig hebben. Zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Elke apotheker volgt een op maat gemaakt ontwikkelprogramma met (loopbaan)begeleiding, coaching, intervisie en onderwijs, passend bij hun persoonlijke wensen en doelen. De ontwikkeling van de apothekers is gericht op drie soorten apothekerschap in de toekomst: beherend apotheker, zorgapotheker en de ondernemerschap (apotheker met een eigen apotheek).

Lees meer over de begeleiding van onze apothekers

Contact

Benieuwd geworden? Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek om verder toe te lichten wat Talent&Care voor u kan betekenen.

 

 

 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere