ApotheekBegeleiding

Begeleiding

Begeleiding van de apotheker van de toekomst

De nieuwe generatie apothekers doet het anders. Zij weten wat ze willen. Wat zij doen, doen zij goed en vol overtuiging. Daar dragen wij aan bij met speciale ontwikkelprogramma’s waarin aandacht voor de apotheker als persoon centraal staat. En daar plukken uw organisatie en cliënten de vruchten van.

 

Goede zorg begint bij jezelf

Hoe begeleiden wij onze apothekers? En wat levert dit op voor uw apotheek? Wij vinden het belangrijk dat onze apothekers in balans zijn. Dat zij zich goed voelen, thuis en op het werk. Want alleen dan kunnen zij daadwerkelijk een bijdrage leveren aan uw apotheek en cliënten. Wij geloven dat een betere zorg begint bij jezelf. Ook als apotheker moet je dus goed voor jezelf leren zorgen. Dat betekent: tijd nemen voor evaluatie, zelfontwikkeling en reflectie. Weten wanneer je rust moet nemen is daar een onderdeel van, maar ook het maken van de juiste keuzes en vergroten van het werkplezier. Al deze facetten komen aan bod tijdens onze op maat gemaakte ontwikkelprogramma’s.

 

 

Regie op eigen loopbaan

Een nieuwe generatie met apothekers die weten wat ze willen. Dat is wat Talent&Care uw apotheek kan bieden. Wij besteden aandacht aan zelfontwikkeling door persoonlijke coaching en het bieden van werkervaring bij diverse opdrachtgevers. Zo cultiveren onze apothekers hun talenten, blijven zij zich ontwikkelen en bewegen, en leren zij de leiding over hun eigen loopbaan te nemen.

Samenwerken met artsen

Wij geloven dat het van essentieel belang is dat artsen de taal leren spreken van apothekers en vice versa. Daarom koppelen we onze apothekers elk kwartaal aan een arts binnen de eerstelijnszorg en organiseren wij maandelijkse meeloopdagen, waarop artsen en apothekers ervaringen en informatie uitwisselen.

Begeleiding studenten

Een bijbaan in de zorg is waardevol voor studenten farmacie omdat ze de kans krijgen in de praktijk te ontdekken wat wel en niet bij hen past. Daarom staan de ontwikkelbehoeften van onze student centraal en wordt op basis daarvan een match gemaakt met een zorgorganisatie of apotheek. Vervolgens krijgen studenten coaching en scholing om hen optimaal voor te bereiden op hun bijbaan.

Contact

Benieuwd wat Talent&Care kan betekenen voor uw apotheek? Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.

 

Onze opdrachtgevers zijn onder andere